Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ Leicestera

Kramarić se nada boljim danima: Iduće sezone ću pokazati što znam

Andrej Kramarić
Press Association/PIXSELL
04.05.2015.
u 18:00

- Borimo se za ostanak i bilo mi je puno teže nametnuti se treneru. No, uživao sam. Nadam se da ćemo ostati u Premierligi. Početkom sezone bit ću opušteniji i nadam se da ću pokazati što znam - rekao je Kramarić.

Andrej Kramarić ove je zime stigao u Leicester City, no još uvijek ne pruža partije kakve se od njega očekuju. Hrvatski napadač očekuje da će iduće sezone biti bolje, ako klub izbori ostanak u ligi.

- Bilo mi je teže prilagoditi se nego što sam očekivao. Došao sam među novu kulturu, bez prijatelja i obitelji. Sve mi se okrenulo u životu - rekao je Kramarić koji se nada boljim danima.

- Borimo se za ostanak i bilo mi je puno teže nametnuti se treneru. No, uživao sam. Nadam se da ćemo ostati u Premierligi. Početkom sezone bit ću opušteniji i nadam se da ću pokazati što znam - zaključio je Kramarić.

>> Mourinha sam odbio, a Kovač nije zaslužio napad. Želio sam da Rijeka osvoji Kup...

Komentara 4

KA
kajinx
23:46 04.05.2015.

Za sada Krama nema suigrače koji odgovaraju njegovom stilu. Vjerujem da će se kroz pripreme sve uhodati i da će njegov talent doći do izražaja. Nego, Kramarić familija: Tko od vas može otići u Englesku i živjeti sa Andrejom? Jakoo važno! Kopirajte Kosteliće, stalno su bili skupa.

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
09:38 05.05.2015.

Kramarić na tebi su dobro zaradili i uništili ti karijeru !!!!!!

DO
dommar36
21:44 04.05.2015.

zasto tek onda??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije