Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNE POGREŠKE

Nevjerojatni propusti! Kramariću čak dvaput nije dosuđen jedanaesterac

Andrej Kramarić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
05.03.2015.
u 11:37

Kad ga je srušio Hart nije Madley reagirao, a kad ga je srušio Fernando u 51. postavio je prekršaj van kaznenog prostora

Teško će Andrej Kramarić zaboraviti ime Robert Madley. Riječ je o sucu koji mu u sinoćnjem srazu Leicestera i Manchester Cityja na Etihadu čak dvaput nije dosudio jedanaesterac. Prvi put Kramarića je u Cityjevu šesnaestercu u 24. minuti srušio vratar Hart, a drugi put u 51. minuti prekršaj nad Andrejem spomenuti Madley izvukao je izvan šesnaesterca. Iz te je situacije Kramarić šutirao u živi zid od kojeg se lopta odbila u korner. Inače, naš je napadač zamijenjen u 57. minuti, a strijelci u Cityjevoj 2:0 pobjedi bili su Silva (45.) i Milner (88.). A sa 28 godina sudac Madley jedan je od najmlađih koji su tako rano dogurali do prve engleske lige. No, brojni autoriteti engleskog nogometa zaključili su da je kod oba slučaja pogriješio.

Solidnih 90 minuta odigrao je Dejan Lovren za Liverpool protiv Burnleyja (2:0). Redsi su jedina neporažena momčad u 2015. godini u Engleskoj. Niko Kranjčar igrao je do 56. minute za QPR u 1:2 porazu od Arsenala. Kada je u 23. minuti Hazard zabio za Chelsea protiv West Hama, Jose Mourinho znao je da njegova momčad neće izgubiti. Jer, svaki put kada Hazard zabije prvi gol na utakmici, Chelsea pobijedi. Tako je bilo u zadnjih osam utakmica. Završilo je 1:0. Chelsea je prvi sa 63 boda iz 27 utakmica, City drugi sa 58 (28 utakmica), a Arsenal treći sa 54 (28).

No, prava drama odigrala se sinoć u Londonu. Nažalost nije razlog bila neizvjesna utakmica između Tottenhama i Swansea (3:2) već jeziv trenutak u 7. minuti utakmice. Naime, napadač Swansea Bafetimbi Gomis srušio se na travnjak izgubivši svijest. Medicinske službe pohitale su na travnjak, Gomisu dali kisik nakon kojeg je opet došao svijesti. Hitno je prevezen u bolnicu. Svima je vjerojatno prošao kroz glavu Fabrice Muamba koji je prije tri godine u dresu Boltona, na istom stadionu, pao bez svijesti. Na sreću, oporavio se, no nikada više nije igrao nogomet. Iz kluba su izvijestili kako je s Gomisom sve u redu. Francuskom nogometašu ovo je već četvrti put da se srušio na travnjaku. Triput još 2009. godine. Gomis ima poseban problem u nervnom sustavu koji regulira rad srca i krvni tlak zbog čega tako često gubi svijest.

>> Raspoloženi Kramarić poražen od Cityja, Lovren igrao u pobjedi Liverpoola

Komentara 6

VK
vječni krojf
14:51 05.03.2015.

Kramaric mora shvatiti da svaki dodir u sesnaerstercu nije penal,i da igra u Engleskoj a ne u Hrvatskoj gdje je cesto simulirao i iznudjivao penale.Cudi me da novinari stalno imaju primjedbe na suce a skoro nikada ne pisu zasto Kramaricc ne postize golove.Da nije to nesto u smjeru Mamica,jer navodno novinari ne mogu oprostiti prodaju Krame Rijeci kao nepotreban Dinamu,a sada velika zvijezda engleske lige(bez golova).O Lovrenu pisu samo negativnosti,a sada ga novinar samo spomenuo da je odigrao solidno i to sigurno teskog srca.

Avatar Abcda
Abcda
15:24 05.03.2015.

Ovo je preslaba ekipa za Kramu. Po 15 min ne dobije loptu , stalno usamljen izmedju ona 4 svijetlo plava diva Man Cityja. Pa kad dobije kakvu loptu , previse je nervozan da bi s njom nesto napravio. Pored svega , pruzio je dobru partiju , obzirom na okolnosti . Volio bih ga vidjeti kao spicu ... Man Cityja, gdje bi imao mnogo dodira sa loptom .

MA
manuutd
18:03 05.03.2015.

I ja bi sebe volio vidjeti kao špicu Uniteda,fali im gol igrač:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije