Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva izjava

Andrej Kramarić ipak ostaje u Rijeci do ljeta?

Rijeka
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/7
24.11.2014.
u 21:45

Vjerojatno ćemo i mi na kraju sezone zaigrati na Rujevici - rekao je sjajni napadač.

- Čast nam je biti dio generacije koja igra u Rijeci u vrijeme dok se grade stadion i trening kamp. Vjerojatno ćemo i mi na kraju sezone zaigrati na Rujevici, ali puno važnije je što će tamo stasati nove generacije mladih nogometaša i da će to biti novi iskorak prema blistavoj budućnosti kluba – rekao je Andrej Kramarić prilikom prezentacije novog kalendara riječkog prvoligaša.

U posljednje vrijeme mnogo se govori o njegovom odlasku u inozemstvo, spominju se brojni klubovi. I sve te priče dale su naslutiti kako će Kramarić napustiti Kantridu već ove zime. Međutim, ova njegova izjava mogla bi značiti kako će kraj sezone ipak dočekati u Rijeci. Armada i ostali navijači druge momčadi HNL-a sigurno se neće buniti ako tako i bude.

>>Kramarićev otac u Londonu, sprema se posao stoljeća za Rijeku

>>Juventus ponudio 6 milijuna eura za Kramarića, ali Rijeka traži 10

Komentara 5

CA
carpediem
00:28 25.11.2014.

Da da u Rijeki rade pametno znaju oni da ce Kramaric do ljeta vrijediti i vise od deset miliona eura i zasto bi ga odmah na zimu prodavali kad s njim mogu jos koju paru u Euro Ligi zaraditi a onda na ljeto prodati ga za Deset ili vise mil. euro e tako se pametno radi a da je Mamic u NK Rijeki onda bi Kramaric vec ove zime zavrsio u Juventusu za Cetiri miliona euro i u euroligi bi imao manje sanse za pobjede pa bi se i tu izgubio novac ovako NK Rijeka radi polako ali pametno a vi sad mamicevi Dinamovci mozete na ovome izvuci dobar zakljucak koliko je Mamic u stvari ostetio Dinamo jer Dinamo je na more imao ovako kvalitetni talenata i igraca kao sto je Kramaric a njih je Mamic za jeftine pare prodavao da bi mogao mazati oci kako on zna prodati igrace a u stvari je samo Dinamo stetio ( pa nije ni cudo sto Dinamo u zadnjih deset godina nije prizimio u Europi a nece ni ove zime prizimiti u Europi ) A NK rijeka je za sada najbolji i najkvalitetniji klub u Hrvatskoj gdje se profesionalno, kulturno i polako ali pametno radi i od sveg srca vam zeilm da uspijete u vsim ciljevima ojos koju pobjedu da ostvarite u Euro ligi. Pozdrav od navijaca Dinama ali ne ovog mamicevog.

JK
jure.knez26
21:51 24.11.2014.

krama jedi dobar igrac za hrvatsku i balkansku ligu ali nisi za ligu pet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije