Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKUPILI GA ZA 11 mil. €

Kramarić: Bolje sam se snašao u Njemačkoj, zato ostajem

Andrej Kramarić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
27.05.2016.
u 17:10

– Brzo sam se priviknuo na Bundesligu, Njemačka je bliže Hrvatskoj, svidjelo mi se to okružje oko Heidelberga i bolje sam se snašao nego u Engleskoj. Na kraju je, eto, sve odlično ispalo – kaže Kramarić.

Andrej Kramarić ostaje u Hoffenheimu. Njemački je prvoligaš, naime, za 11 milijuna eura otkupio Kramarićev ugovor od Leicestera i naš je napadač, koji je ovoga proljeća u Hoffenheimu bio na posudbi, s Nijemcima potpisao novi, četverogodišnji ugovor...

– Bilo mi je lijepo u Hoffenheimu ove sezone, upoznao sam momčad i trenera, stalno sam igrao, sve mi se u tom klubu svidjelo i nisam previše dvojio o nastavku karijere. Brzo sam se priviknuo na Bundesligu, Njemačka je bliže Hrvatskoj, svidjelo mi se to okružje oko Heidelberga i bolje sam se snašao nego u Engleskoj. Na kraju je, eto, sve odlično ispalo – kaže Kramarić.

Zabili ste proljetos pet golova u 15 utakmica, osigurali ste ostanak u ligi. Možemo li u novoj sezoni očekivati više vaših golova, kao i borbu za gornji dio ljestvice?

– Vidjet ćemo. Odgovara mi način igre Hoffenheima, nadam se da će nova sezona biti bolja i za mene i za klub te da više nećemo drhtati do zadnjeg kola zbog ostanka u ligi – rekao nam je na reprezentativnim pripremama Kramarić, koji je za Hrvatsku odigrao devet utakmica i zabio tri gola.

>>Kramarić: Ako bude potrebno, stat ću i na gol umjesto Subašića

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije