Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSRAMOTIO SE

Nakon ovako lošeg pokušaja simuliranja, ne možete ništa osim smijati se

Simuliranje
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
03.08.2015.
u 14:44

Andreas Johansson pokušao je iznuditi crveni karton za Mohameda Banguru, ali neslavno je sve završilo

Nogomet i simuliranje idu ruku pod ruku otkad pamtimo, bez obzira na sav trud da se to iskorijeni. Ali neke granice ipak trebaju postojati i sad ih sigurno zna branič švedskog Norrköpinga Andreas Johansson, kojem se smije veliki dio nogometnog svijeta.

Gostujući AIK slavio je sa 2:1 u švedskom prvenstvu, ali ipak će se ponajviše iz ove utakmice pamtiti pokušaj iznude crvenog kartona od lošeg glumca Johanssona. Kad je gostujući napadač Mohamed Bangura podigao ruku tražeći loptu, branič Norrköpinga prislonio je lice uz nju i bacio se na travnjak kao pokošen metkom.

Napadač je ostao u čudu što se dogodilo i počeo se nezaustavljivo smijati i aplaudirati Johanssonu, u tom trenutku nesvjesnom činjenice da su ga snimile kamere i da će to što je pokušao vidjeti cijeli svijet.

Možda bi mu bilo malo lakše da je sudac nasjeo na njegovo simuliranje i pritom dodijelio Banguri crveni karton, čime bi Norrköping možda imao šanse doći barem do boda protiv favorita iz Stockholma. No sudac nije nasjeo i, sreća za Johanssona, nije mu dao crveni karton zbog simuliranja, zbog čega sigurno žali kad gleda ovu urnebesnu snimku.

>> Cijeli svijet smije se 'letećem' Jelavićevom suigraču

Komentara 5

BL
Blender
15:06 03.08.2015.

Samo 5% nogometasa nikad ne simuliraju, lazu i kradu!!! Postenoga li sporta koji suportira vise od 2milijarde ljudi. Fantasticno, zato i je sve shebano na ovoj planeti jer ljudi konstantno suportiraju krive ljude!!!

DU
Deleted user
16:02 03.08.2015.

Slaven Bilic je bio bolji...

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:31 03.08.2015.

isti piksi stojković

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije