Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar Uniteda

Ancelotti želi zamijeniti Casillasa, nudi 41 milijun eura za De Geu

'Atletico de Madrid\'s David De Gea during La Liga match. August 30, 2010. (Foto Ÿ nph/Alvaro Hernandez) *** Local Caption *** Fotos sind ohne vorherigen schriftliche Zustimmung ausschliesslich f?r re
Foto: 'nph / Alterphotos'
18.12.2014.
u 11:03

De Gea je u United stigao 2011. godine iz madridskog Atletica, a najveći uspjeh mu je osvajanje Premiershipa

Carlo Ancelotti sve više razmišlja o tome da zamijeni Ikera Casillasa na golu Reala. Španjolski vratar nije ga uvjerio da je upravo on najbolje rješenje, a očito to nije napravio ni Keylor Navas jer strateg kraljevskog kluba traži novo pojačanje na vratarskoj poziciji.

Barem tako tvrdi španjolski As koji piše kako se sprema velika ponuda za Davida de Geu iz Manchester Uniteda. Real će navodno ponuditi 41 milijun eura za vratara koji je u sve boljoj formi.

De Gea je u United stigao 2011. godine iz madridskog Atletica, a najveći uspjeh mu je osvajanje Premiershipa. S Atleticom je prije toga osvojio Europsku ligu, a ugovor s 'crvenim vragovima' istječe mu 2016. godine.

>>Ramos: Ne napuštam Real, želim ostati u klubu koji mi je dao sve

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije