Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunili mu želju

Ancelotti: Xabi Alonso šokirao nas je odlukom da ode u Bayern

'28.01.2012, Santiago Bernab?u, Madrid, ESP, Primera Divisi?n, Real Madrid vs Real Zaragoza im Bild  Real Madrid\'s Xabi Alonso and Zaragoza\'s R. Micael during la Liga match on january 28th 2012...Ph
'nph / Alterphotos'
30.08.2014.
u 19:22

- Uzeli smo u obzir što je sve dao za klub i zato smo mu ispunili želju. Nismo mu mogli reći: 'Ne, ne možeš ići.'

Real u nedjelju ide u goste kod Real Sociedada, a još uvijek je jedna od važnijih tema odlazak Xabi Alonsa u Bayern. Njegova odluka da promijeni sredinu iznenadila je vodeće ljude 'kraljevskog kluba'.

- Njegov odlazak je jedna od glavnih tema u klubu. Nismo ga mogli odgovoriti od namjere da ode iz kluba. Ali, rekao je da mu treba nova motivacija. Bili smo šokirani, ali poštujemo njegovu odluku, rekao je Carlo Ancelotti pa dodao:

- Uzeli smo u obzir što je sve dao za klub i zato smo mu ispunili želju. Nismo mu mogli reći: 'Ne, ne možeš ići.' Želim mu sreću, bio je važan igrač za nas. Na toj poziciji imamo Illaramendija i Kroosa.

Komentara 2

UN
unbekant
20:06 30.08.2014.

Pa svakom normalnom i dobrom nogometasu je Bayern nesto sto se tesko realizira,jer to je sigurno vec duze vrjeme najjaci nogometni klub na svjetu,90% nogometasa na svjetu je san Bayern.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije