Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTRPLJIV

Ancelotti više ne može čekati, vraća Modrića u sastav već ovog vikenda?

Modrić, Ancelotti
Foto: UESyndication/PIXSELL
25.02.2015.
u 11:53

Njegov povratak čeka se još od ozljede u studenom, a on se protegnuo unatoč tome što su ga liječila tri specijalista

Luka Modrić u utorak 24. veljače odradio je prvi pravi trening sa suigračima iz Real Madrida nakon povratka od ozljede. Zbog toga španjolski mediji pišu da se hrvatski veznjak možda vrati već ovog vikenda protiv Villarreala.

Navodno je ostavio toliko dobar dojam da Carlo Ancelotti razmišlja ubrzati cijelu situaciju, ali izglednije je da će se vratiti vikend kasnije protiv Athletica.

Sve će ovisiti o tome kako će proći ostatak tjedna i posljednji trening u subotu prije utakmice nakon čega će trener Reala donijeti odluku. Modrić se polako vraća u puni ritam, a krajnji cilj je nastup u El Clasicu 22. ožujka iako je Ancelotti priznao da će biti spreman i prije tog datuma.

No talijanski strateg neće htjeti ništa riskirati pa bi povratak mogao pričekati do uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea 10. ožujka.

Modrićev povratak čeka se još od ozljede u studenom, a on se udaljio unatoč tome što su ga liječila tri specijalista.

>> Ancelotti potvrdio: Modrić će sigurno biti spreman za derbi s Barcelonom

Komentara 1

GI
Giddeon
17:50 25.02.2015.

Siguran sam da je Branko Žaler zvan "Žak", najveći hrvatski specijalist za ozljede, bio u pravu kad je dao u jutarnjem izjavu o Lukinoj ozljedi. Šteta što se nije javio takvom znalcu. Ne znamo ulagati u svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije