Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra superkup

Ancelotti potvrdio: James i Kroos od prve minute uz Modrića

James Rodriguez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.08.2014.
u 22:42

"Cristiano je dobro. Nema problema. Radi normalno s ostalima maksimalnim intenzitetom, a vjerujem da je u dobroj formi."

Real Madrid u utorak kreće u lov na prvi trofej u novoj sezoni. U europskom Superkupu u Cardiffu protivnik će biti Sevilla. Za europskog prvaka trebali bi prve minute u službenim utakmicama upisati ovoljetna pojačanja Toni Kroos i James Rodriguez, piše Goal.com.

Nijemac bi trebao biti zamjena za suspendiranog Xabija Alonsa, te će u sredini zaigrati uz Luku Modrića, dok će Kolumbijac uz Cristiana Ronalda i Garetha Balea biti iza Karema Benzeme.

"Da, obojica će sigurno igrati", rekao je trener "kraljeva" Carlo Ancelotti.

"Kroos je u dobroj formi. Kao i James, te će igrati."

Mnoge zabrinjava stanje Cristiana Ronalda, koji od kraja prošle sezone ima problema s ozljedama.

"Cristiano je dobro. Nema problema. Radi normalno s ostalima maksimalnim intenzitetom, a vjerujem da je u dobroj formi."

"Sudjeluje u sve i spreman je za igru. Dočekuje novu sezone u pozitivnom duhu", završio je izlaganje o Portugalcu Talijan.

Gareth Bale igrat će u pred svojim navijačima u Cardiffu.

"Bilo bi čudno da bude na klupi. Svi govore kako se vratio kući."

Na golu će biti Iker Casillas.

"Casillas zaslužuje igrati jer je imao dobru sezonu u Ligi prvaka", rekao je Ancelotti, međutim nije htio otkriti tko će biti "jedinica" u nastavku sezone.

"Ne znam... Ili možda znam, ali vam ne želim reći."

Komentara 1

MT
mladen.turcic
06:40 12.08.2014.

strasna momcad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije