Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER REALA UOČI EL CLASICA

Ancelotti: Messiju nećemo ostaviti prostora, a Suarez nije moj problem

Carlo Ancelotti
Reuters/PIXSELL
24.10.2014.
u 18:24

- Pritisak je normalan uoči ovakve utakmice. Prošle godine u prvenstvu nismo bili dobri i ove ćemo pokušati to ispraviti. U boljoj smo formi nego lani - rekao je Ancelotti

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti najavio je sutrašnji El Clasico s Barcelonom na Santiago Bernabeu.

- Za ovu utakmicu se lako spremiti jer se jako dobro poznajemo. Morat ćemo odigrati sjajnu utakmicu ako želimo slaviti. Barcelona će biti motiviranija nego prošle sezone jer ima novog trenera i neke nove igrače. Sada igraju okomitije i dobro se brane. No, svaka momčad ima slabosti - rekao je Ancelotti i dodao:

- Pritisak je normalan uoči ovakve utakmice. Prošle godine u prvenstvu nismo bili dobri i ove ćemo pokušati to ispraviti. U boljoj smo formi nego lani.

Kako planira zaustaviti Messija?

- Plan je isti kao kao u uvijek, njihovim napadačima ne smijemo ostaviti prostora. Moramo igrati s dvije linije koje ne ostavljaju slobodan prostor.

Ronaldo se žalio da Barcelona ima dan više odmora. Katalonci su utakmicu Lige prvaka igrali u utorak, a Real u srijedu.

- Nije se lako posve oporaviti. Slažem se s Cristianom koji je rekao da mu nije jasno zašto se igra u 18, a ne u 21 sat. No, momčad je u fizički dobrom stanju i vjerujem da ćemo biti spremni.

Prokomentirao je igru Isca i Jamesa.

- Dobro igraju jer shvaćaju što trebamo od njih. Isco je u fizički dobrom stanju i to će nam puno koristiti u utakmici. Zadovoljan sam i igrom Jamesa.

Real neće moći računati na ozlijeđenog Balea.

- Uskoro će početi trenirati. On je fantastičan igrač.

Za Barcelonu bi trebao debitirati Luis Suarez.

- To nije moj problem. Jako ga cijenim, ali se u našim planovima ništa ne mijenja bude li on igrao ili ne. Prema tome, to nije naš problem.

>> Pogledajte kako Ancelotti iskusno provocira Enriquea

Komentara 1

DH
dalibor.hren
21:02 24.10.2014.

Neće valjda Radman i društvo prenositi el Clasico? Normalno da neće jer imaju puno bolju sportsku ponudu. Kmerski vazali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije