Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Ancelotti dobio predivan dar: Bayern napunio mrežu HSV-a

Bayern - HSV
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
25.02.2017.
u 17:54

Tin Jedvaj igrao je svih 90 minuta u Bayerovom domaćem porazu od Mainza 0:2

Carlo Ancelotti dobio je predivan dar za svoju 1000. utakmicu u trenerskoj karijeri. U 22. kolu njemačke lige njegov je Bayern u Allianz Areni pobijedio HSV sa 8:0.

Mrežu gostiju u 17. minuti načeo je Vidal, a onda je Lewandowski zabio 'hat-trick'. Poljski je napadač bio strijelac u 24., 42. i 54. minuti.

Alaba je u 56. minuti povećao rezultat na 5:0. Četiri minute kasnije u igru je ušao Coman koji je dvaput tresao suparničku mrežu, u 65. i 69. minuti. U 87. minuti je Robben zabio za konačnih 8:0!


B by ReplayFootCom

Drugoplasirani Leipzig je kod kuće pobijedio Köln sa 3:1, strijelci su bili Forsberg (5.), Werner (65.), a Maroh (34.) je zabio autogol. Poraz Kölna ublažio je Osako (53.).

Dortmundska Borussia bili je uvjerljiva kod Freiburga sa 3:0. U 13. minuti je zabio Sokratis, a pobjedu žuto-crnih potvrdio je Aubameyang u 55. i 70. minuti.

Tin Jedvaj igrao je svih 90 minuta u Bayerovom domaćem porazu od Mainza 0:2. Gosti su pitanje pobjednika riješili na početku utakmice. U 3. minuti Bell je zabio za 1:0, a osam minuta kasnije u strijelce se upisao i Öztunali.

Augsburg je u Darmstadtu pobijedio domaćina sa 2:1. U 47. minuti Heller je zabio za Darmstadt, a već u 55. je Verhaegh izjednačio iz kaznenog udarca. Pobjedu gostima donio je u 85. minuti Bobadilla.

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

Avatar Made in Germany
Made in Germany
09:35 26.02.2017.

Zalostno je vidjet ovaj nasukani brod zvani Hamburger SV. Veliki, veliki Europski klub, iz lijepog i finoga grada. Valjda ce opet doci na noge, ne? Uz Kickers Offenbach, 1860 München, VfB Stuttgart, Fortuna Düsseldorf, Waldhof Mannheim - AJAX Amsterdam - Atlético Madrid, Athletic Bilbao - IFK Göteborg - Tottenham Hotspurs, FC Liverpool - Olimpija Ljubljana, NK Maribor - Varteks Varazdin, Dinamo Zagreb - i, naravno, uz najsvetiji CELTIC iz Glasgowa - moj Favorit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije