Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monaco - PSG 0:0

Ancelotti čeka Modrićev povratak: Real kiksao protiv Villarreala!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
01.03.2015.
u 23:10

Bio je to prvi ligaški remi Reala nakon 26 utakmica, a sada je samo dva boda ispred Barcelone

Iako je u nekim najavama bilo govora o tome da bi Luka Modrić, koji se vratio treninzima, mogao konkurirati za utakmicu protiv Villarreala, trener kraljevskog kluba Carlo Ancelotti otklonio je sumnje dan prije susreta i rekao da hrvatski veznjak ipak nije dovoljno spreman.

A Real se bez njega ponovno mučio i, iako je nadigrao protivnika, nije uspio doći do sva tri boda, završilo je 1:1. A čak je i poveo u 52. minuti. Ronaldo je srušen u skoku i sudac je pokazao na bijelu točku, a Portugalac je sam odlučio izvesti udarac i bio je precizan. To mu je 30. prvenstveni pogodak ove sezone i Messiju 'bježi' za četiri gola. Zanimljiv je također podatak da je Cristiano bio uspješan realizator u posljednjih 15 udaraca s bijele točke u prvenstvu.

U 64. minuti šok za Santiago Bernabeu. Moreno je odličnim prizemnim udarcem s vrha kaznenog prostora matirao Casillasa i poravnao rezultat. Real je tada nasrnuo, imao nekoliko prilika, ali nije uspio zabiti. Najbolju priliku imao je Jese, koji je neki dan tulumario s Ramosom, u 83. minuti nakon lošeg istrčavanja vratara gostiju, ali je pucao pokraj gola. Naljutio je pritom i Ronalda koji je očekivao dodavanje. Na kraju statistika kaže da je Real uputio čak 25 udarca na gol, ali je samo jednom Asenjo morao po loptu u mrežu, i to nakon kaznenog udarca.

Bio je to prvi ligaški remi Reala nakon 26 utakmica, a sada je samo dva boda ispred Barcelone. 

U velikom derbiju francuske lige Monaco i PSG su remizirali (0:0), a Danijel Subašić još je jednom uspio sačuvati netaknutu mrežu. Branio je svih 90 minuta, a u sudačkoj nadoknadi dobio je žuti karton zbog zadržavanja igre.

>>Nakon slavlja protiv Liverpoola Ermin Zec zavio Bilića u crno

>>Atletico remizirao sa Sevillom, Mandžukiću samo 15 minuta

>>Badelj pobijedio Kovačića i Brozovića u Milanu

>>Chelsea osvojio kup, a Mourinho prekinuo sušu nakon 914 dana!

 

Komentara 1

SA
Sale7
08:53 02.03.2015.

Penaldo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije