Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret s Argentinom

Amerikanci napravili veliki gaf i naljutili igrače i navijače Salvadora

Salvador
Foto: Screenshot
1/2
29.03.2015.
u 17:14

Argentina je pobijedila sa 2:0. Renderos je u 54. minuti zabio autogol,u dvije minute prije kraja Mancuello je postavio konačni rezultat.

Noćas se u Washingtonu igrala prijateljska utakmica između Salvadora i Argentine, a nogometaši Salvadora doživjeli su dvije neugodnosti.

Prva je ta što su poraženi u tom susretu, a druga su im priredili domaćini. Naime, prije početka susreta dogodio se veliki gaf prilikom intoniranja himni. Kada je na redu bila salvadorska, igrači su stavili ruku na srce i počeli pjevati, ali već nakon nekoliko taktova ustanovili su da nešto ne štima. Počeli su se ogledavati i onda shvatili da to uopće nije njihova himna, a to su shvatili i gledatelji koji su počeli zviždati i glasno negodovati. Na kraju se uspostavilo da je puštena himna Kazahstana.

Inače, Argentina je pobijedila sa 2:0. Renderos je u 54. minuti zabio autogol,u dvije minute prije kraja Mancuello je postavio konačni rezultat.

>>Pogledajte Neymarov trenutak genijalnosti, zabio gol na nevjerojatan način

Komentara 3

DH
dalibor.hren
17:24 29.03.2015.

To mogu napraviti samo uobraženi Ameri ili Englezi. Da netko umjesto američke odsvira bilo koju drugu himnu došlo bi do rata!

TO
tonimohave
23:05 29.03.2015.

Sjecam se kad su umjesto ljepe nase svirali hej slaveni

DI
dinamojavolim1
20:48 29.03.2015.

bahate umisljene bitange

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije