Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventusov trener

Allegri: Pjaca i Cuadrado moraju shvatiti da je obrana timski rad

Marko Pjaca
Foto: Reuters
1/8
15.03.2017.
u 00:07

Cuadrado je imao žuti karton i vodili smo 1:0 pa sam odlučio da neću riskirati s njim. Pjaca je mladi igrač koji mora shvatiti da je napad vrlo bitan, ali isto tako je i obrana i timski rad. Cuadrado ima isti problem - rekao

Juventus je protiv Porta (1:0) pogotkom Dybale potvrdio četvrtfinale Lige prvaka.

- Mnogo smo napredovali, naraslo nam je samopouzdanje i ostvarili smo cilj koji smo si postavili prije pet godina, a to je da Juventus mora biti među najboljih osam momčadi Lige prvaka svake godine - rekao je Juventusov vratar Gianluigi Buffon i nastavio:

- Ako cijelo desetljeće ulaziš u najboljih osam momčadi Lige prvaka, rastu šanse da ju i kad tad osvojiš.

- Želim izbjeći Leicester. Puni su entuzijazma i strasti i imaju 'oružja' kojima mogu nauditi i najjačim momčadima - izjavio je Buffon.

Trener Massimiliano Allegri nije bio zadovoljan igrom svojih igrača:

- Momci su prvo poluvrijeme odigrali inteligentno i bez rizika, ali u nastavku protiv 10 igrača nismo igrali dovoljno brzo i jako smo se loše branili te smo tako riskirali da primimo gol nekoliko puta - rekao je Allegri i nastavio:

- Izvukli smo maksimalan rezultat s minimalnim trudom i to je u redu, ali nismo bili dobri u drugom poluvremenu. Nismo dobro kontrolirali situaciju i bili smo brzopleti, to je stvar koju ćemo morati vježbati na treninzima - izjavio je nezadovoljni Allegri i objasnio zašto je uveo Marka Pjacu:

- Cuadrado je imao žuti karton i vodili smo 1:0 pa sam odlučio da neću riskirati s njim. Pjaca je mladi igrač koji mora shvatiti da je napad vrlo bitan, ali isto tako je i obrana i timski rad. Cuadrado ima isti problem - rekao je za kraj Juventusov trener.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije