Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Juventusa

Allegri: Mandžukić mi više odgovara od Morate, više daje za momčad

Mandžukić
Foto: Reuters
1/6
28.11.2015.
u 13:37

- U ligi nismo dobri i moramo izboriti bolji plasman prije stanke. Zbog toga sutra moramo igrati tako da svi igrači daju sve od sebe, rekao je u najavi susreta trener Juvea Massimiliano Allegri.

Nakon pobjede protiv Manchester Cityja i plasmana u drugi krug Lige prvaka, pred Juventusom je gostovanje u Palermu. Stara dama loše je krenula u ligi i ima imperativ pobjede, iako im neće biti lako.

- Bit će to teška utakmica, cijeli stadion vršit će pritisak na nas i gurati domaćina naprijed. U ligi nismo dobri i moramo izboriti bolji plasman prije stanke. Zbog toga sutra moramo igrati tako da svi igrači daju sve od sebe, rekao je u najavi susreta trener Juvea Massimiliano Allegri.

Mario Mandžukić trenutačno jev u njegovim planovima ispred Morate, za što mu se odužio dobrom partijom i pogotkom protiv Manchestera.

- Morata je iznimno sposoban i ima veliki potencijal, vjerujem u njega. No, trener mora donositi odluke, a u ovom trenutku on čeka priliku s klupe. Ne znači to da se ta situacija neće promijeniti, rekao je Allegri pa nastavio objašnjavati:

- On i Mandžukić imaju različite karakteristike, a trenutačno mi Mandžukićeve bolje odgovaraju, više daje za momčad. Zdrava konkurencija je dobra, a jedino je bitno da pobjeđujemo.

>>Modrić nakon dvije godine strijelac u Ligi prvaka, Mandžukić srušio City!

Komentara 1

MA
maddog
14:11 28.11.2015.

zato što Manđo igra i srcem i dušom i ne čeka loptu nego se bori za nju,samo naprijed!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije