Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozivaju na oprez

Allegri i Buffon: Dinamo je talentiran, a u Zagrebu nas čeka vruća atmosfera

Buffon i Mandžukić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
26.08.2016.
u 09:59

- Lani smo izgubili u Sevilli, a u Lyonu i Zagrebu nas očekuju vruće atmosfere. Moramo biti oprezni ako želimo ostvariti svoj cilj u Europi ove sezone

Jučer je održan ždrijeb skupina Lige prvaka, a 'ples kuglica' odlučio je da će u skupini H Dinamo igrati s Juventusom, Sevillom i Lyonom. Zlatko Kranjčar rekao da je je zadovoljan te da se Dinamo može nadati i proljeću u Europi.

Torinski klub favorit je ove skupine, ali u redovima talijanskog prvaka pozivaju na oprez.

- Lani smo izgubili u Sevilli, a u Lyonu i Zagrebu nas očekuju vruće atmosfere. Moramo biti oprezni ako želimo ostvariti svoj cilj u Europi ove sezone, rekao je trener Juventus Massimiliano Allegri.

Legendarni vratar Gianluigi Buffon razmišlja slično kao i trener.

- Znamo da smo mi favorit skupine na papiru, ali ne smijemo se opustiti, moramo to i dokazati na travnjaku. Ne smijemo olako shvatiti utakmice i biti uvjereni da ćemo proći, moramo dati sve od sebe, kazao je Buffon pa nastavio:

- Teško je reći koje se momčadi trebamo najviše bojati jer svaka od njih ima svoje kvalitete. Sevilla je poznati i etablirani klub u Europi, Lyon je dio francuske elite, a Dinamo je iznimno talentirana momčad. Zato moramo biti oprezni da se ne 'poskliznemo'.

>>Anketa: Kako će Dinamo proći u skupini?

Komentara 10

ED
europski dinamo
10:13 26.08.2016.

Pao je Arsenal u grotlu Maksimira,nece ni Juventusu biti lako.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:07 26.08.2016.

cjenjeni komentatori... upravo zbog toga što na maksimiru vlada kazališna atmosfera, zbog mamića koji rasprodaje sve što navrši 18 godina, zbog sportske javnosti koja pljuje po dinamu dan uoči evropskih utakmica, zbog isučivača močvare koji daju sve od sebe da napakoste dinamu ... zbog svega toga skupa dinamo se voli još više pa si slobodno možemo reći da je ovo neki purgerski dišpet jer što više udaraju to se uspjesi više nižu

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:50 26.08.2016.

pričaju oni nama priče.. svi su priželjkivali dinamo kao najlošijeg a na dinamu je da im zagorča.. objektivno slabiji nego prije ali ima to potrebito iskustvo bez obzira na mladost ekipe da ne podlegne atmosferi i da se bori do kraja. Nikad teži protivnici no lova stalno kapa ..dinamo je redoviti učesnik lige prvaka. Da je samo vratit kojeg igrača di bi dinamu bio kraj ? Igrajući za dinamo igrači su u najskupljem izlogu, evropa je to davno prepoznala, izdašni ugovori su tu.. još da močvara to prizna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije