Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alexis svemogući

Sanchez je ovim potezima protiv Dinama oduševio i postao hit na internetu!

Alexis Sanchez
Foto: Twitter
1/3
25.11.2015.
u 09:53

Prvi potez bio je smirivanje lopte vratom dok je bio okrenut leđima, a na Twitteru se odmah pojavila fotomontaža na kojoj je Alexis zamijenio Krista Otkupitelja iznad Rija.

Alexis Sanchez jučer je bio nezadrživ igračima Dinama. Čileanac je postigao dva pogotka i jedan namjestio, čime je zaslužio epitet  igrača utakmice. I trener Dinama Zoran Mamić nakon utakmice ga je pohvalio jer je shvatio da je upravo on napravio ključnu razliku.

- Imponira njegova odgovornost u igri, kako radi za momčad, a imamo mi Čileance koji nam kažu kako živi za nogomet i privilegija je imati takvog igrača u svlačionici... Naravno, još je i fantastičan igrač svjetske klase - kazao je Mamić.

No, osim golovima i asistencijama, Sanchez je oduševio i svojim fantastičnim potezima, od kojih su dva postala hit na internetu. Prvi potez bio je smirivanje lopte vratom dok je bio okrenut leđima, a na Twitteru se odmah pojavila fotomontaža na kojoj je Alexis zamijenio Krista Otkupitelja iznad Rija.

Drugi potez vrijedan divljenja bilo je žongliranje glavom pokraj Dinamovih braniča koji ga u čudu gledaju...

Pogledajte videa i uživajte u majstorijama.

>>Kad je Arsenal 'upalio brzinu više' nismo imali izgleda

>>Evo što je Wenger rekao nakon pobjede Arsenala nad Dinamom

>>Igrači Dinama: Ovdje se svaka pogreška skupo plaća, Arsenal nam je to dokazao

 

 

Komentara 1

KO
Komacero
10:50 25.11.2015.

Dinamo bas nikad nije imo dobrog golmana,a dovest stranca koji nije bar 5 puta bolji od domaceg igraca je pervezija za sadiste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije