Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRIJELAC PROTIV VALLECANA

Alen Halilović ušao s klupe i zabio u remiju Sportinga

Alen Halilović
Foto: UESyndication/PIXSELL
12.02.2016.
u 21:28

Pogodak je zabio u posljednjim sekundama prvog dijela kada je dobro reagirao i u padu matirao gostujućeg vratara Carlosa.

Alen Halilović upisao se u strijelce u remiju Sporting Gijóna i Rayo Vallecana (2:2) u 24. kolu španjolskog nogometnog prvenstva.

Hrvatski ofenzivac susret je počeo na klupi i ušao u devetoj minuti umjesto Ndija. Pogodak je zabio u posljednjim sekundama prvog dijela kada je dobro reagirao i u padu matirao gostujućeg vratara Carlosa.

Sporting je u vodstvo došao u 5. minuti preko Guerrera da bi izjednačio Miku u 39. Bod gostima donio je Jozbabed u 58. minuti.

Rayo Vallecano je trenutno 15. momčad lige sa 24 boda. Sporting ima bod 23 boda i poziciju je slabiji, ali ima i utakmicu manje.

>> Bilić će opet pokušati dovesti 'hrvatskog Messija' koji bi mogao zapaliti Premier ligu

Komentara 7

IV
ivanhoe1980
02:19 13.02.2016.

Zadnjih par utakmica grije klupu.I Sportingu dobro ide. I danas ušao jer se jedan od domaćih ozljedio. Obratite pažnju kako slavi gol.S nikim od igrača ne proslavlja nego sam trči prema publici.Mislim da ga baš ne obožavaju suigrači.Blago rečeno.To jee samo potvrda koliko je to napuhani ego.Nikad od njega igrača.Zapamtite to.Predviđam mu prizemljenje ala Krkić.

RI
rikavac
23:04 12.02.2016.

nismo odavno culo halospjeve al evo pocelo je blizi se Europa treba malo dizat moral umisljenim igracima.

DU
Deleted user
06:26 13.02.2016.

Dogurao do klupe u sportingu. Vrhunski!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije