Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Alen Halilović u HSV-u dobio novog trenera

Markus Gisdol
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
26.09.2016.
u 17:54

Posljednjih godinu dana bio je bez posla nakon što je u Hoffenheimu u listopadu 2015. dobio otkaz

Nakon što je Bruno Labbadia u nedjelju dobio otkaz, vodstvo njemačkog nogometnog bundesligaša HSV-a za novog šefa stručnog stožera izabralo je Markusa Gisdola (47).

Gisdol je bivši trener Hoffenheima, Ulma, te druge momčadi Stuttgarta, a jednu sezonu je bio i pomoćni trener u Schalkeu. 

Posljednjih godinu dana bio je bez posla nakon što je u Hoffenheimu u listopadu 2015. dobio otkaz.

– Ne mogu obećati čuda, međutim uvjeren sam kako ova momčad može igrati daleko bolje. Moj prvi zadatak bit će osloboditi igrače pritiska i "očistiti" njihove glave – kazao je Gisdol koji je postao 15. HSV-ov trener u posljednjih 12 godina.

HSV je ušao u sezonu osvojivši jedan bod u prvih pet kola uz razliku pogodaka 2-10.

Mladi hrvatski nogometaš Alen Halilović nije se naigrao pod Labbadijinim vodstvom. Bivši igrač Dinama, Barcelone i Sporting Gijona nijednom nije bio u početnoj postavi HSV-a, a u prva četiri kola je sakupio ukupno 62 minute na terenu.

U subotnjoj utakmici s Bayernom Halilović nije dobio mjesto ni na klupi za pričuve. U kolovozu je 20-godišnji nogometaš donio pobjedu (1:0) svojoj momčadi u njemačkom Kupu protiv trećeligaša Zwickaua.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije