Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI ANDRE GOMES

Alen Halilović odlazi u novi klub, Barcelona ga želi zamijeniti

Alen Halilović
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/5
29.06.2016.
u 09:53

Valencia za Gomesa traži 40 milijuna eura, a Barcelona joj "pod račun" nudi Halilovića i Cristiana Tella koji je proteklu sezonu bio na posudbi u Fiorentini

Čini se da će Alen Halilović ovoga ljeta ipak napustiti Barcelonu. Katalonci žele dovesti Portugalca Andrea Gomesa i za njega su spremni dati velikog hrvatskog talenta.

Valencia za Gomesa traži 40 milijuna eura, a Barcelona joj "pod račun" nudi Halilovića i Cristiana Tella koji je proteklu sezonu bio na posudbi u Fiorentini. Vrijednost Halilovića i Tella procjenjuje se na 12 milijuna eura, piše katalonski Sport.

Halilović je proteklu sezonu proveo na posudbi u Sportingu, a već duže se spominje mogućnost da prijeđe u Valenciju. Hrvatski izbornik Ante Čačić neočekivano ga je izostavio s popisa reprezentativaca na Europsko prvenstvo u Francuskoj.

>> Halilović među deset najboljih mladih igrača u Španjolskoj

Komentara 4

Avatar oliver 7
oliver 7
11:50 29.06.2016.

Alen uopce nije igrac velikog nogometa ....Takvih samo na plazi u Riu ima 10000 .....

KO
kodamesepita
11:10 29.06.2016.

hmm. ... ako je tako " veliki talent " zašto ga onda " trampaju " ? tu nešto ne štima ... ili je on samo novinaru talent a njima " promašeno ulaganje " ..

HA
hajduk1966
19:10 29.06.2016.

Zasto neocekivano,cije je mjesto mogao uzeti u repki? Nije bio standardan,ne zele ga zadrzati,talenat je,ali treba raditi naporno a ne se dignuti visoko Sreca da je mlad,moze jos napredovati i moci ce vidjeti a mozda i zaigrati na svjetskom,europskom vise puta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije