Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKE NADE

Halilović: Nije mi jasno zašto Barcelona nije dovela Kovačića

Alen Halilović
Joma/UESyndication/PIXSELL
05.09.2015.
u 09:00

- Messi je neki drugi svijet. Kada sam ga prvi dan vidio koljena su mi klecala.

Barcelona je ovoga ljeta Alena Halilovića posudila Sportingu iz Gijóna. Mladi hrvatski nogometaš tu će moći brusiti svoj talent.

- Luis Enrique rekao mi je da je važno za mene da igram u klubu kao što je Sporting i prvoj ligi - rekao je Halilović za španjolske medije.

Halilović kaže da je u Dinamu imao ponude Tottenhama i Borussije Dortmund, no odlučio se za prelazak u Kataloniju.

- Ne krijem, Messijev sam fan. Kad me klub pozvao, rekao sam svom ocu da želim ići - rekao je Halilović pa nastavio s pohvalama Messiju:

- Messi je neki drugi svijet. Kada sam ga prvi dan vidio koljena su mi klecala.

Osvrnuo se i na transfer Matea Kovačića u Real. Nije mu jasno zašto ga Barcelona nije dovela.

- On je vrlo dobar igrač i blistava je budućnost pred njim. Ne znam zašto ga naš klub nije doveo.

>> Perez: Kovačića smo doveli da nam pojača klupu!

Komentara 17

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
10:16 05.09.2015.

tko jos ovog balavca pita za misljenje

RI
rikavac
10:07 05.09.2015.

Bitno je da je tebi tata odlucio gdje ces ti ici a od tebe nikad igrac nece biti dok god tata tvoj misli da si ti zvijezda a stim te dize u nebesa. Alene ti nikad neces zaigrat u Barseloni ,bilo je veci igraca i talenata iz Barsine skole gdje ih Barsa slala na posudbe i nikad se nisu vratili.

DU
Deleted user
10:32 05.09.2015.

Gledam ga nekidan protiv Gruzije i igra isti nogomet kao prije dvije godine, šetanje po terenu i egoizam kada dobije loptu ( ili dribling ili šut ), nije napredovao ni milimetra u Barceloni. Čorić je već sad bolji od njega, ali Pašalić me još jedom impresionirao, odlično napreduje i trebalo bi ga što prije instalirati u A sastav kao stalnog člana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije