Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao u Hamburgu

Alen Halilović nije došao na okupljanje mlade reprezentacije!

Alen Halilović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
29.08.2016.
u 11:06

- Nisam se čuo s njim, ne znam radi li se o nekoj ozljedi ili o nečemu drugome. Što sad? To je već pitanje za više instance, kazao je kratko Gračan.

Nenad Gračan danas je u Zagrebu okupio mladu reprezentaciju pred kojom su važni izazovi. U-21 reprezentativci 1. rujna u Koprivnici će igrati možda i najvažniju utakmicu kvalifikacija - onu protiv Švedske, a 6. rujna čeka nas gostovanje u Gruziji.

- Kako će nekoliko igrača participirati u okupljanju A reprezentacije, u komunikaciji smo s izbornikom Antom Čačićem, i kako A reprezentacija u tom prvom terminu nema utakmicu, vjerujem da ćemo za utakmicu sa Švedskom biti pojačani s nekoliko A reprezentativaca, kazao je izbornik Gračan nakon objave popisa.

A danas je počelo priključivanje igrača, a najzanimljivije jest da se Alen Halilović nije pojavio. 

- Nisam se čuo s njim, ne znam radi li se o nekoj ozljedi ili o nečemu drugome. Što sad? To je već pitanje za više instance, kazao je kratko Gračan.

No, od Romea Jozaka doznali smo o čemu se radi.

- Alen neće biti sankcioniran. Dobili smo dva dopisa iz HSV-a, jedan od Alena i jedan od njihova sportskog direktora. Oni mole za razumijevanje, Alen je novi u klubu i treba mu vremena za adaptaciju pa su ga željeli zadržati. Ne radi se tu o nekom muljanju, mi smo njihove argumente prihvatili. Halilović će biti u kadru za sljedeća okupljanja.

Komentara 8

DR
Drazen78
12:38 29.08.2016.

Zasto takav naslov? Pa dalje u tekstu je sve objasnjeno, i da se on javio a i da se HSV javio. Cemu takav naslov tzv novinaru?

KR
kruni
17:55 29.08.2016.

Nikad igraca za Repku od njega , umrtvi igru neda loptu samo nesta solira , bolje da nije dosa !

Avatar oliver 7
oliver 7
12:53 29.08.2016.

Kad se nije prilagodio u Spanjolskoj nece se prilagodit nigdi ...osim dogodine na Kajzerici ..Naravno u 2 Hnl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije