Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEN BOKŠIĆ

Mandžukić je 'killer', znao sam da će to pokazati i u Juventusu

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
01.12.2015.
u 08:53

– Kalinić nije iznenađenje. Kad je otišao u Blackburn, bio je mlad. Fiorentina je idealna momčad za njega – smatra Bokšić

Alen Bokšić uvjeren je da je Mario Mandžukić pravi igrač za Juventus. Hrvatski napadač lošije je krenuo u sezonu, imao je i problema s ozljedama, no u posljednje dvije utakmice zabio je dva pogotka i pokazao da nije zaboravio zabijati.

– Mandžukić je ''killer'', nisam sumnjao da će to pokazati u Juventusu. Mislim da je početno razočaranje navijača bilo posljedica teškog razdoblja kroz koje je momčad prolazila. Ovo je tek njegov početak, mislim da može do 20 pogodaka. Sustav 3-5-2 mu odgovara – rekao je Bokšić za Tuttosport.

Nikola Kalinić igra sjajno u Fiorentini.

– To nije iznenađenje. Kad je otišao u Blackburn, bio je mlad. Fiorentina je idealna momčad za njega.

Lazio, drugi Bokšićev bivši klub, ne briljira.

– Žao mi je što je Lazio u problemima, ali mislim da je i trener Pioli imao svoje pogreške. Treba nam strpljenja.

Prokomentirao je i momčadi u Ligi prvaka.

Barcelona i Bayern su ispred svih – smatra Bokšić.

>> Mandžukić nije najveća klasa s najboljom tehnikom, ali je potreban Juventusu

Komentara 1

Avatar Abcda
Abcda
18:15 01.12.2015.

danasnji nogomet trazi da igras i bez lopte. Po meni , tu je Mandzo nenadmasiv. s njim uvijek imas igraca vise ; naprijed , nazad i u sredini .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije