Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Albanski premijer: Uefa nije bila pravedna, idemo do kraja u sudskom postupku

Edi Rama
Reuters/PIXSELL
24.10.2014.
u 13:34

Podsjetimo, njegov brat Olsi Rama uživo je gledao utakmicu u Beogradu, a iste večeri uhićen je pod sumnjom da je upravo on upravljao letjelicom, ali je brzo pušten

Reakcije na odluku Uefe da susret između Srbije i Albanije bude registriran 3:0 za domaćina stižu sa svih strana. Jedan od onih koji je nezadovoljan ovom odlukom jest i Edi Rama, albanski premijer. Podsjetimo, njegov brat Olsi Rama uživo je gledao utakmicu u Beogradu, a iste večeri uhićen je pod sumnjom da je upravo on upravljao letjelicom, ali je brzo pušten

"Nogometni savez Albanije dobro će postupiti ukoliko otvori sudski postupak i ide do kraja. Danas nije bilo pravde za ono što se dogodilo na stadionu u Beogradu. Naprijed Albanija, napisao je na Twitteru premijer Rama.

Osim već spomenute kazne, Albanci moraju platiti 100 tisuća eura, dok Srbi ostaju bez tri boda, moraju platiti jednak iznos kao i Albanija, a sljedeće dvije utakmice njihova reprezentacija igrat će pred praznim tribinama.

>>Uefa odlučila: Srbija pobijedila Albaniju 3:0, kažnjena oba Saveza

>>UEFA poručuje da nogometaši moraju igrati i dok im je život ugrožen

Ključne riječi

Komentara 6

VL
????
20:15 24.10.2014.

Ovo je zapravo odluka u korist Danske i Portugala. Eliminirali su ovom odlukom pobjedu Albanaca jer su im gol-razliku smanjili za 3, a Danci budu igrali u Srbiji bez publike. Možeš misliti kako bi Francuzi npr bili kažnjeni da su odbili vratiti se na teren ili da se u Francuskoj dogodio upad publike na teren.

DU
Deleted user
16:11 24.10.2014.

Brat albanskog premijera je mobitelom navodio letjelicu, ali su ga Srbi morali pustit na pritisak američkog veleposlanika u Srbiji, jer je srpskoj policiji pokazao američku putovnicu.

VD
Vojo Dodevski
07:28 25.10.2014.

Teshko zemlji u kojoj se Premijer uplice u fudbal. Jer, njega su izabrali na ovu funkciju da omoguci Albancima bolji standard, a osnovna doigma FIFE i UEFA-e je da se vlast ne mijesha u fudbal. I posto se ovaj gospodin, evo, mijesha, sada UEFA treba dopunski kazniti FS Albanije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije