Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE I ALEKSANDAR VUČIĆ

Albanija će u organizaciju utakmice sa Srbijom uložiti nevjerojatnih 12 milijuna eura!

Albanija i Srbija
Foto: Reuters/PIXSELL
30.07.2015.
u 13:32

Utakmicu će s posebnim zanimanjem pratiti Fifa i Uefa jer ne žele da se ponovi incident iz Beograda kada je na bespilotnoj letjelici iznad travnjaka preletjela zastava Velike Albanije

Premijer Albanije Edi Rama najavio je maksimalnu mobilizaciju u sklopu priprema za kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2016. godine protiv Srbije u Elbasanu. Albanci ne žele ništa prepustiti slučaju u utakmici visokog rizika, pa će u osiguranje i pripremu uložiti 12 milijuna eura, piše Goal.

Iako je utakmica na rasporedu za više od dva mjeseca, pripreme su u punom jeku. Organizacija će biti pod povećalom svih većih institucija, pa je u vrhu albanske države već organiziran sastanak, tvrdi premijer Rama.

On je naglasio i kako je ta utakmica najvažnija u njihovoj povijesti te da ništa ne žele prepustiti slučaju, posebno sigurnost gledatelja i igrača i spremni su potrošiti 12 milijuna eura. U Tirani očekuju dolazak i srpskog premijera Aleksandra Vučića.

Utakmicu će s posebnim zanimanjem pratiti Fifa i Uefa jer ne žele da se ponovi incident iz Beograda kada je na bespilotnoj letjelici iznad travnjaka preletjela zastava Velike Albanije. Susret je prekinut nakon 42 minute, uslijedila je masovna svađa igrača, a na teren su se probili i navijači.

>> Opširnije o utakmici Albanije i Srbije pročitajte na Goal.com

>> Uefa odredila Albancima gdje 
će ugostiti Srbiju

Komentara 7

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
14:07 30.07.2015.

Koga briga!

TA
tarzan
14:40 30.07.2015.

Ne volim Srbe ali su u ovom slučaju nepravedno kažnjeni, a šta su oni to trebali napraviti kad je naletjela ta zastava, pa to je nemila provokacija. Pitam se kako bi nama bilo da igramo protiv Srbije i da neko na dronu pošalje srpsku zastavu i to na hrvatskom tlu? A druga stvar je da si mi Srbi sto puta draži od šiftara jer se u Albaniji i na Kosovu legu islamski teroristi.

PE
pericabg
19:16 30.07.2015.

sad cemo mi ubaciti prase na teren na kojem je nacrtana srpska trobojka hahahaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije