Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRON NOSIO ZASTAVU

Albanci reprizirali Beograd, ovaj put susret nije prekinut

Albanija
Foto: Reuters (Ilustracija)
18.10.2014.
u 12:39

A da može bez sukoba pokazali su albanski i srbijanski igrači koji igraju u Laziju. Filip Đorđević, Dušan Basta, Lorik Cana te Etrit Beriša su preko zajedničke fotografije poručili da mogu zajedno.

Albanci su na utakmici Flamurtarija i Skënderbeua u Valoni kopirali koreografiju s utakmice sa Srbijom u Beogradu koja je prekinuta zbog nereda.

I ovaj je put dron bio u centru pozornosti. No, nije nosio zastavu Velike Albanije nego državnu zastavu. Ovaj put utakmica, dakako, nije prekinuta. Publika je to dočekala pljeskom, a utakmica je završila 1:1.

A da može bez sukoba pokazali su albanski i srbijanski igrači koji igraju u Laziju. Filip Đorđević, Dušan Basta, Lorik Cana te Etrit Beriša su preko zajedničke fotografije poručili da mogu zajedno.

>> Platini nakon nereda u Beogradu: Nametnut ćemo sankcije

Komentara 31

DU
dukidudoje
13:05 18.10.2014.

zna se,srbija je odgovorna za navijace i za sve sto se dogodi unutar i van stadiona, a ne reprezentacija Albanie, koja je bila meta svih,pa i policije...taj dron pokazuje samo da je srpska policija kriva, zato i nema nikakvih dokaza da je netko od reprezentacije upravljao tom dronom, na kojem se vidi teritorije gdje zive ili su zivjeli albanci kao autochton...no bilo kako bilo Albanci unutar stadiona bilo je mali broj,samo oni koji igraju ili koji su bili cuvani od 4000 policajaca..pa zar je moguce da su onda unutar stadiona bili krivi albanci..procenjujte samo svojom logikom 4000 policajaca naprem 22 igraca i tima Albanie..a navijaci i policija bije i u terenu i u svlacionici..jer "niko ne smije da vas bije" parola je srbskih politicara

MA
makotako
13:55 18.10.2014.

u srbiji najnovija vijest, je ubojstvo. u novom sadu ubijen pekar, nije srbin. to mozda nije povezano sa nogometom, ali su napadi na pekare aktuelnost posle nogometnog takmicenja srbija-Albania

Avatar ArbanaSS
ArbanaSS
15:12 18.10.2014.

Sa razlikom da ni jedan Hrvati ni jedan Albanc nije iso u Srbiju da kojlje A vi srbi jeste prema tome ima tu malih ali vaznih razlika. I ako sam ubjeđen da treba biti pomirenja na Balkanu ali Ruku nekk pruze oni koji su harali van svojih državnih Granica a ne Žrtve.I S T O P ćirilici u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije