Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Alaves protiv Granade izborio prvu domaću pobjedu ove sezone

Alaves
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
26.09.2016.
u 23:03

Hrvatski vratar Ivan Kelava nije bio u kombinaciji za gostujući sastav koji niti nakon šest kola nema niti jednu pobjedu

U posljednjem susretu 6. kola španjolskog nogometnog prvenstva Alaves je na stadionu Mendizorroza pred 16,300 gledatelja pobijedio Granadu 3:1.

Bio je to njihov 11. međusobni susret, ali tek prvi u elitnom razredu španjolskog nogometa.

Pogotke za domaći sastav zabili su Edgar Mendez (52), Victor Camarasa (66) i Deyverson (90+3), dok je strijelac za Granadu bio Artem Kravets (78).

Hrvatski vratar Ivan Kelava nije bio u kombinaciji za gostujući sastav koji niti nakon šest kola nema niti jednu pobjedu.

Alavesu je to prva domaća pobjeda ove sezone nakon dva uzastopna remija bez postignutog gola.

Na ljestvici vodi Real Madrid sa 14 bodova, Barcelona ima 13, a Atletico Madrid, Villarreal i Athletic Bilbao po 12 bodova.

Zadnja dva mjesta na ljestvici drže Granada i Osasuna sa po dva boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije