Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodir genija

Ako želite doživjeti trenutak nogometne genijalnosti, pogledajte ovaj Pjanićev potez!

Miralem Pjanić
Foto: Reuters/Pixsell
30.10.2014.
u 18:45

Njegovo dodavanje kroz 'šumu nogu' igrača Cesene, a koje suigrač nažalost nije okrunio pogotkom, u talijanskoj javnosti već je proglašeno 'dodavanjem sezone'.

Reprezentativac BiH, Miralem Pjanić, iznimno je cijenjen vezni igrač u Italiji. Nerijetko pogocima iz slobodnih udaraca i velikih udaljenosti dovodi u očaj suparničke vratare, a vrlo često i potezima, poput onog iz jučerašnjeg susreta s Cesenom (2:0), izazove divljenje Rominih navijača.

Njegovo dodavanje kroz ''šumu nogu'' igrača Cesene, a koje suigrač nažalost nije okrunio pogotkom, u talijanskoj javnosti već je proglašeno ''dodavanjem sezone''. Ta sjajna ''duga lopta'' 24-godišnjeg Tuzlaka zaista je bila pravi trenutak nogometne genijalnosti.

 

A osim što je Roma pobjedom dostigla vodeći Juventus, Pjanića je vjerojatno obradovao i podatak kako je oborio rekord u broju točnih dodavanja u jednoj utakmici ove sezone u Serie A. Grafički prikaz njegovih 135 točnih dodavanja možete pogledati na portalu Goal.com.

>>Miralem Pjanić ovim remek-djelom ostavio sve bez daha

Komentara 16

Avatar nula
nula
20:17 30.10.2014.

Pa ovo je Kova jucer napravio tri puta, samo sto mu suigraci nisu dobro primili loptu kao ovaj ovdje.

VN
vratite nam posavinu
22:20 30.10.2014.

Kakvi komentari,tipicni simptomi primitivizma i pakosti. Dovoljno je covjeku procitati komentare pa da vidi sliku citavog drustva. Pjanicu bravo a ovi sto na portalu lijece svoje komplekse boli te racku

KA
kankankan
22:18 30.10.2014.

Jadni su vasi komentari ! Bolesni ste i dobro bi bilo da posjetite doktora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije