Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAUL SCHOLES:

Ako se Manchester United ne pojača, završit će kao Liverpool!

paul scholes (1)
Foto: PA/Pixsell
21.08.2014.
u 19:55

– Vrijeme je za velike promjene. Ne treba nam pet igrača s potencijalom, već pet iskusnih igrača – kaže Scholes.

Manchester United krenuo je domaćim porazom u sezonu i svi navijači iznimno su razočarani, baš kao i legende kluba. Kao rješenje vide dovođenje pojačanja jer smatraju da je trenutna ekipa prilično limitirana i nije sposobna za velike stvari.

– Moramo dovesti pet velikih pojačanja ili nas očekuje pad poput Liverpoolovog devedesetih godina prošlog stoljeća – smatra legendarni igrač Uniteda Paul Scholes i nastavlja:

– Vrijeme je za velike promjene. Ne treba nam pet igrača s potencijalom, već pet iskusnih igrača koji mogu popraviti ovu očajnu situaciju. Ja bih doveo Xabija Alonsa, Samija Khediru, Raphaela Varanea, Angela Di Mariju i Matsa Hummelsa.

Naglasio je i da ga jako brine ono što vidi dok gleda Manchester City i Chelsea jer je svjestan da njegov United nije na tom nivou.

– Čak mislim da United nije ni u razredu ispod u kojem su Arsenal i Liverpool – kaže Scholes.

>> Manchester United doživio prvi poraz na otvaranju nakon 1972. godine!

Komentara 2

Avatar Vrijeme
Vrijeme
21:31 21.08.2014.

Jedini je problem sto im za ovih 5 igraca treba najmanje 150 milijuna eura, plus tijedna placa od ca 160-200 tisuca eura svakom od njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije