Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće na pripreme

Ako ne potpiše ugovor Ohandza leti iz Hajdukove momčadi?!

Franck Ohandza
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
17.01.2017.
u 09:30

Kamerunac tvrdi da zarađuje 10.000 eura bruto, te traži 15.000, dok mu Hajduk nudi manji fiksni dio i bogate bonuse.

Ako ne potpiše novi, dodatno izmijenjeni ugovor koji mu je ponudio Hajduk, Franck Ohandza neće putovati na pripreme u Tursku, proljetni dio sezone provest će trenirajući s B momčadi, a utakmice će pratiti s tribina Poljuda, piše Goal.com.

Kada je u studenom prošle godine Ohandzin manager Oliver Köenig izašao u javnost s detaljima ugovora koji je Hajduk ponudio njegovom klijentu, bilo je jasno kako ga nemaju namjeru potpisati. Köenig je zaigrao na kartu 'ucjene', jer Ohandza je nesporno bio ljubimac navijača Hajduka, no kad je Hajduk odbio popustiti pod pritiskom, žrtva je ispao Ohandza, koji se našao u nezavidnoj situaciji, a sada mu prijeti još i šest mjeseci hlađenja.

Priča je prije nekoliko dana dobila i nastavak, Hajduk je dodatno 'frizirao' Ohandzin ugovor, ponudili su mu nešto manji fiksni dio primanja, ali uz dodatne bonuse za broj nastupa, golove..., što ga u idealnoj situaciji može učiniti i daleko najbolje plaćenim igračem u Hajdukovoj svlačionici. Uz prijedlog novog ugovora, Hajduk je kamerunskom napadaču dao i sedam dana tijekom kojih se mora izjasniti. Ili će prihvatiti ponudu, ili neće sa suigračima putovati u Tursku, niti će na proljeće konkurirati za momčad.  

Hoće li Ohandza prihvatiti ono što mu nudi Hajduk, a to su manji zagarantirani dio, ali zato puno bogatije bonuse, ili će ipak inzistirati na većem zagarantiranom dijelu ugovora, saznat ćemo vrlo brzo.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Komentara 5

MA
magnum2013
09:52 17.01.2017.

Sad polako dolaze na naplatu plaće. Tko je imalo dobar za kikiriki neće igrati. Da će letjeti iz Hajduka rekli su mu i prije nekoliko mjeseci, a bili su uvjereni da će on pokazati domoljublje -:) i dalje igrati. "Sponzor" za "kupovinu" igraća je zatvorio kasu i sad su sretni ako nekog prodaju ili uzmu opet nekog koji ne traži ništa. Vrati li trener Trebotića možda im obeća najmanje kup a možda i prvenstvo. Sreća naša da ima Hajduka pa da uvijek ima netko da nas uveseljava. Neka Hajduk živi vjećno! Naša draga tema za z.........u. Hvala

PO
PowerPoint
12:38 17.01.2017.

"Köenig je zaigrao na kartu 'ucjene'" Čekajte, njegov je menadžer igrao na kartu ucjene, a ne hajduk koji mu je svojevoljno izmijenio ugovor i tjeraju ga da potpiše uz prijetnju selidbe na tribine? I ovaj novinar to još brani.....stvarno da da čovjek ne povjeruje....

PO
PowerPoint
12:39 17.01.2017.

Ovaj novinar koji evidentno brani postupak hajduka, pa evo, onda se ti odrekni pola svoje fiksne plaće, a ostatak neka ti daju ovisno o klikovima na članke koje pišeš, pa da vidimo koliko ćeš zaraditi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije