Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALKULACIJE

Ako Mađari ostanu treći, Hrvatska sa 3. mjesta ne može izravno na Euro

Hrvatska reprezentacija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
09.10.2015.
u 10:15

Šansa Hrvatske da bude najbolja treća jest da Mađarska u posljednjem kolu preskoči Rumunjsku, ode izravno na Euro kao druga, a Rumunji na ljestvici trećih imaju 13 bodova. No, da bi se to dogodilo, Rumunjska u zadnjem kolu ne smije pobijediti Farske Otoke u gostima.

I dok je Srbija pomogla Hrvatskoj zaustavivši Albaniju, izravan plasman na Euro kao najbolji treći čvrsto drže Mađari. Istina, Ukrajina ih može prestići, ali više ne i Hrvatska, jer Mađari imaju 15 bodova, kockasti 11, a posljednje kolo i gostovanje kod zadnje u skupini Malte tu se ne računa, piše Goal.

No, šansa Hrvatske da ipak bude najbolja treća jest da Mađarska u posljednjem kolu preskoči Rumunjsku, ode izravno na Euro kao druga, a Rumunji na ljestvici trećih imaju 13 bodova. No, da bi se to dogodilo, Rumunjska u zadnjem kolu ne smije pobijediti Farske Otoke u gostima.

Najbolja opcija ipak je da Hrvatska svlada Bugare i Maltežane, a Italija Norvežane, pa da Rakitić i društvo uopće ne kalkuliraju s tablicom trećih...

BiH, ako i dohvati treće mjesto, ne može biti najbolja treća reprezentacija, jer se u svim skupinama osim posljednje u kojoj je jedna momčad manje oduzimaju bodovi protiv posljednje momčadi, a u slučaju zmajeva to je Andora.

>> A kako njemačka reprezentacija može završiti u dodatnim kvalifikacijama, pročitajte na Goal.com

>> 'Čačić nam je donio nešto suprotno od Kovača, a nikad nisam igrao za Mamića'

Komentara 12

AS
ante_slavonac
11:05 09.10.2015.

Previše kalkulacija,premalo zalaganja na terenu dovelo nas je do točke s koje će povratak u realnost biti jako boleć s obzirom na sve negativnosti vezane uz HNS i reprezentaciju.Ipak ,želja za odlaskom na EP je velika i zato ,puno srećee u srazu s Bugarima pa neka bude kako bude.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:06 09.10.2015.

Što bi bilo kad bi bilo... ostavimo se kalkulacija, idemo po dvije pobjede.. nismo mi dežela sa dva fanta + ostatak ex YU igrača sa zlovenskom putovnicom.. poginut za domovinu!

DU
Deleted user
11:53 09.10.2015.

Zahvaljujući SDP-u, i tzv. nevladinim udrugama koji diljem hrvatske šaraju kukaste križeve i slova'' U'' a i zbog ne zalaganja naših zvjezdica Euro 2016 će mo gledati bez stresa i miliona kuna u državnom proračunu(televizori,piva, kotlovina, itd.). Ipak menadžeri najbolje znaju što se njima isplati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije