Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GALLIANI U 'ŠOPINGU'

Mario Mandžukić na meti Milana: 'Novca nam ne nedostaje!'

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
25.05.2015.
u 10:03

'Mandžukić živi u Madridu, Kondogbia u Monte Carlu. Mogao bih stati putem'

Milanov potpredsjednik Adriano Galliani dao je za naslutiti da bi se mogao sastati s trenerom madridskog Reala Carlom Ancelottijem u sljedećih nekoliko dana, ali i da bi mogao pokušati dovesti Marija Mandžukića.

- Odlazim u Madrid. Tamo me čekaju dvojica velikih prijatelja, koja su prošle godine igrali finale Lige prvaka, ali neću vam reći što ću raditi. Tamo se može svašta raditi, nisam rekao da ću se naći s Ancelottijem, vidjet ćemo što će biti - rekao je Galliani i nastavio:

- Rastužuje i Berlusconija i mene kad vidimo Milan u ovakvim problemima. Zasukat ćemo rukave ovog ljeta i vratiti klub na prvo mjesto u Italiji.

A što se Mandžukića tiče, moraju se u Milanu odlučiti između njega ili Geoffreya Kondogbije.

- Mandžukić živi u Madridu, Kondogbia u Monte Carlu. Mogao bih stati putem. Ne nedostaje nam sredstva za prijelazni rok - kazao je potpredsjednik Milana.

Prema ovim navodima, nekako se iskristalizirala budućnost našeg reprezentativca. Odluči li se Milan za Monacova igrača, Mandžukiću se otvara put u Monte Carlo, a ako to ne prođe, Milano je očekivana destinacija.

>> Mandžukić će otići u Monaco i u Atleticu prepustiti mjesto povratniku Falcau

Komentara 7

Avatar petrolio
petrolio
10:29 25.05.2015.

manđo je svaka 3 dana u drugom klubu, smiješno za čitanje

UZ
uzor10
13:50 25.05.2015.

Taj mandzo nije vrijedan spomena,nula igrač i nula čovjek.

FN
Fr@njo
10:36 25.05.2015.

dobro ,koliko vam placa taj dripac za samoreklamu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije