Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Adidas Messi15 kopačke za najboljeg igrača svih vremena!

Adidas
Foto: adidas
1/9
PR
Autor
PR članak
01.07.2015.
u 10:15

Messi15 kopačke sadrže niz inovacija zahvaljujući kojima će Messijev talent i sjajna igra još više doći do izražaja.

Prateći trendove i nogometnu igru, adidas, jedan od najvećih proizvođača sportske opreme lansirao je X15 i ACE15 kopačke za igrače koje kontroliraju i upravljaju igrom i one koje izazivaju kaos i mijenjaju tok igre. No, uz njih, na terenu se već godinama ističe još jedan, jedini i neponovljivi Leo Messi, argentinska zvijezda, najbolji igrač svih vremena za kojeg je adidas dizajnirao Messi15 kopačke.

Messi15 kopačke sadrže niz inovacija zahvaljujući kojima će Messijev talent i sjajna igra još više doći do izražaja. Novi messiTOUCH materijal prekriva gornjište i omogućava ultimativno prianjanje, stabilnost i udobnost. Jedinstveni messiFRAME okvir 'zaključava' stopalo pružajući maksimalnu potporu i stabilnost. Zahvaljujući messiPRINTu i messiGAMBETRAXu poplat s dinamičnom konfiguracijom čepova omogućava eksplozivno kretanje na terenu.

Ova godina bez sumnje je bila godina Lea Messija. Svojom igrom nadmašio je sve suparnike, a s Barcelonom je osvojio trostruku krunu - prvenstvo, Kup kralja i Ligu prvaka.

U Hrvatskoj, Messi15 kopačke bit će u prodaji od 1. srpnja u adidasovim shopovima i specijaliziranim prodavaonicama. Cijena dostupna na upit.

Video filmić o novim adidas MESSI15 kopačkama možete pogledati ovdje.

Više informacija potražite na:

http://news.adidas.com/GLOBAL/PERFORMANCE/FOOTBALL

instagram.com/adidashrvatska

Želite prijaviti greške?