Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO UZBURKAVA JAVNOST

Nives Celzijus prihvatila ulogu u Hrvatskom narodnom kazalištu

Nives Celzijus
Foto: Promo
1/7
01.12.2016.
u 10:44

– Prema scenariju predstave bila nam je potrebna trenutačno najljepša i najatraktivnija pjevačica koja postoji na sceni jer nam je trebala uloga prekrasne pjevačice koja na dvoru grofa Pejačevića nastupa u čast visokog carskog izaslanika iz Beča – istaknuo je redatelj Dražen Ferenčina

Nakon osvajanja nagrade Kiklop za Hit godine i rasprodanog koncerta u koncertnoj dvorani Lisinski, senzacionalna pjevačica i spisateljica Nives Celzijus ponovno će uzburkati duhove na domaćoj javnoj sceni svojim novim poslovnim pothvatom. U predstavi sezone prema romanu Marije Jurić Zagorke "Vitez slavonske ravni" u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu prihvatila je ulogu pjevačice na dvoru grofa Pejačevića u doba austrougarskog cara.

Privremeno se preselila u Osijek

– Bilo je nemoguće odbiti ovako laskav poziv intendanta osječkog HNK Božidara Šnajdera i redatelja Dražena Ferenčine. Kao djevojčica, završila sam tečaj glume u Zagrebačkom kazalištu mladih i ni na kraj pameti mi nije bilo tada da ću jednog dana završiti na daskama velikog Hrvatskog narodnog kazališta. Posebno me obradovalo što je cijela ekipa u ansamblu iznimno ljubazna i prijateljski nastrojena tako da mislim da ćemo se sjajno družiti i vjerujem, uspješno surađivati. Ovu ulogu doživljavam kao novi izazov u svojoj karijeri i sigurna sam da ću štošta naučiti – kaže uzbuđena Nives koja se zbog učestalih proba za predstavu privremeno preselila u Osijek.  

– Prema scenariju predstave, bila nam je potrebna trenutačno najljepša i najatraktivnija pjevačica koja postoji na sceni  jer nam je trebala uloga prekrasne pjevačice koja na dvoru grofa Pejačevića nastupa u čast visokog carskog izaslanika iz Beča. Grofica Pejačević želi mu iskazati čast i za svečanu večeru s njime angažira najljepšu i najbolju pjevačicu toga vremena. Zato mi je odmah Nives pala na pamet za ovu ulogu. Nisam razmišljao ni trena o nekom drugom. Predložio sam ideju intendantu Šnajderu koji se odmah složio s prijedlogom jer znamo koliko nam Nives toga dobroga može donijeti u predstavi i da nitko na nju ne može biti imun. Čim je prihvatila angažman, krenuli smo s probama jer imamo samo par dana do premijere. Na probama nas je iznenadila svojom profesionalnošću i uvjereni smo da će to za publiku biti pun pogodak, istaknuo je redatelj Dražen Ferenčina komplimentirajući novoj kolegici.

Nivesin glumački partner u predstavi bit će poznati glumac Aleksandar Bogdanović, a svečana premijera u osječkom HNK predviđena je za petak, 9. prosinca.

>>Provokativna Nives Celzijus objavila novi video: Udaram u glavu

Komentara 8

ST
stefj
11:44 01.12.2016.

Hm, ako je mogla Severina, ne vidim zašto ne bi mogla Nives... Kazališta bi trebala živjeti više od prodaje ulaznica, a ne od proračuna. Iz proračuna bi se trebalo financirati reklamiranje i eventualno pojedini projekti, a ne plaće. Nije normalno da npr. HNK ima 900 zaposlenih i onda još dodatno plaća vanjske usluge...

YO
yopi
11:30 01.12.2016.

Ova zena je imala kolumnu u njemackom Bildu,napunila lisinski i osvojila Kiklopa.Barem se ne pravi vazna i ne pametuje svaki dan kao 100 drugih javnih i "polujavnih" osoba.Kada procitam fb/twitter/blog/instsgram/stojaznam komentare nekih "celebova",onda mi je Nives 100x draza koja nije toliko pateticna sa svojim izjavama.

PA
Pax
11:20 01.12.2016.

HNK niti je hrvatsko, niti narodno a ni pravo kazaliste pretvara se u kabaret.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije