Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nike, Champion, Umbro... Nove tenisice potraži na Mondu

Nike, Champion, Umbro... Nove tenisice potraži na Mondu
Foto: Mondo
1/7
PR
Autor
PR članak
15.04.2015.
u 11:03

Vani je prekrasno, a nemate udobne tenisice za duge šetnje ili trčanje? Mondo ima rješenje! Provjerite novu kolekciju tenisica po zaista odličnim cijenama.

Proljeće poziva na aktivnost u prirodi, a za to vam trebaju udobne tenisice. Štedite energiju za sport i duge šetnje i umjesto lutanja po shopping centrima, u samo nekoliko klikova na Mondu naručite svoj novi par tenisica s potpisom Nike, Champion, Umbro, Sergio Tacchini, Reebok, Ellesse i dr. U ponudi su tenisice za sve sportove ali i za casual prigode.

Tenisice za trčanje

Trčanje zahtijeva  odabir kvalitetne obuće koja će smanjiti opterećenje na vaše zglobove i koljena. Birajte tenisice s elastičnim džonom u kojima će svaki korak biti lagan. Na Mondu odaberite svoje Nike, Diadora ili Champion tenisice za trčanje već od 149,99 kn.

Nogometne tenisice

Tenisice za nogomet najviše se razlikuju po svom džonu. Mondo vam nudi odličan izbor tenisica za sve podloge i terene: parket, beton i druge umjetne podloge, ali i za umjetnu travu. Iskoristite odlične cijene i Umbro tenisice za nogomet odaberite već od 199,99 kn.

Casual tenisice

Znate li zašto su tenisice na engleskom jeziku nazvane ''sneakers''? Razlog je vrlo jednostavan: prilikom hodanja ne proizvode zvukove, već se u njima lako može došuljati do nekog. Mondo vam nudi Champion, Sergio Tacchini, Ellesse, Puma i Carrera casual tenisice. Odaberite model, boju i veličinu već od 89,90 kn. 

Posjetite Mondo i pregledajte cjelokupnu ponudu sportske obuće te odaberite tenisice za svaku prigodu.

 

>> Snizili smo cijene! Nakxus bicikli uz 10% popusta

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?