Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.10.2015. u 10:25

Petrov zaboravlja da birači preferencijalni glas ionako mogu uskratiti i prvom na listi

Božo Petrov, pokretač MOST-a nezavisnih lista, gostujući na Novoj TV pozvao je predsjednike SDP-a i HDZ-a Milanovića i Karamarka da na izbornim listama zauzmu posljednje 14. mjesto kao što će i sam učiniti. Mladi političar u usponu misli da je to dobra ideja jer izborni zakon omogućuje da glasači preferencijalno zaokruže bilo koji broj na listi pa će tako izbori biti i svojevrsni referendum. Petrov pritom zaboravlja da birači preferencijalni glas ionako mogu uskratiti i prvom na listi pa će izbori i bez njegova prijedloga biti svojevrsni „referendum".

Tko to gradi kazahstanski svemirski centar na Braču

Marino Kaštelan, načelnik Pučišća na Braču, vidi spas za svoje malo mjesto u realizaciji „kazahstanskog svemirskog centra", kako je projekt naslovila Slobodna Dalmacija. U stvarnosti to nije ni kazahstanski, ni svemirski ni centar, već hotelsko naselje u pustoj uvali koje bi htjeli graditi Hrvat Vladimir Miklošić, basist kazahstanske grupe A Studio, i Kazahstanac Viktor Morozov, oženjen za nećakinju astronauta Tolgata Musabaeva. I tu sva veza i Slobodne i općine Pučišća sa svemirom počinje i prestaje.

Od prnjavorskog programa do cerebralne koalicije 

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, novi izborni program svoje stranke nazvao je „cerebralnim" jer je „malo pisan s mozgom". Tako smo nakon „prnjavorskog" dobili i „cerebralni program", da ne kažemo i „cerebralnu koaliciju".

Hajdaš Dončić 'nasukao' se na odsukavanju

Siniša Hajdaš Dončić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, osmislio si je nakon pada s jedrilice u more još jedan predizborni vikend na Jadranu. Pojačan kolegom Arsenom Baukom pozvao je novinarske ekipe na plažu u Slatinama na otoku Čiovu da prate svečano odsukavanje broda „Vranjic", ali opet nije imao sreće s morem. Zbog lošeg vremena odsukavanje u predizborne svrhe u subotu nije uspjelo, a valja podsjetiti da je ruzinavi brod prije toga 7 mjeseci čekao ministra. Brod se još u ožujku nasukao na plićak plaže Slatine, ali uzalud su mještani molili ministra da ubrza uklanjanje olupine prije turističke sezone. Važnija je predizborna sezona.

>> Ostojiću ćemo vjerovati ako vlak prođe cestom

>> Mlakar misli da je HDZ još u koaliciji s Ružom Tomašić

Komentara 17

DU
Deleted user
13:32 13.10.2015.

MOST će dobiti više glasova od SDP!

LE
LeonardS
12:20 13.10.2015.

Bravo za Petrova, čovjek je samo predstavljao program nikog nije pojedinačno izdvajao a birači su ti koji ocjenjuju rad u MOSTU i on to poštuje , osobno me je oduševio sa pristupom ,samo uhljebi mogu biti protiv ovakve vizije

AM
ameris
11:42 13.10.2015.

Petrov nudi nadu u promjenu ove političke slijepe ulice i apatije! Da,neka ova dvojica panjeva sebe stave na zadnje mjesto ako im njihov nabildani ego to dozvoljava.To bi baš htio doživjeti..no,nikad pa ni onda! Velika večina građana Hrvatske su prevareni od objih opcija i n e ć e za njih glasati,zato Petrov je jedina alternativa!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije