Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN URADAK

Neraskidiva veza Parnog Valjka i njihove publike u novom spotu za hit 'Opet se smijem'

Parni valjak
Foto: Promo
1/6
02.12.2016.
u 15:00

"Opet se smijem" više od mjesec dana je najslušanija pjesma u Hrvatskoj, a objavom sjajnog videospota taj trend će se svakako nastaviti.

Nakon pet tjedana provedenih na prvom mjestu nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40, koju donosi Hrvatska diskografska udruga, Parni Valjak donosi nam spot za hit singl "Opet se smijem" i tako kreće u osvajanje televizijskog etera. "Opet se smijem" više od mjesec dana je najslušanija pjesma u Hrvatskoj, a objavom sjajnog videospota taj trend će se svakako nastaviti.

Iznimno pozitivna pjesma protkana ljubavnom tematikom autorsko je djelo Huseina Hasanefendića Husa kojem niti nakon nebrojenih hitova ne ponestaje inspiracije te uvijek iznova oduševljava sjajnim pjesmama. Uvijek upečatljivi Aki Rahimovski svojim je vokalom dodao iznimnu emocionalnu dimenziju ovoj pjesmi. "Opet se smijem" je pjesma koja je već postala neizostavan dio koncertnog repertoara zagrebačkih rockera, a dokaz tome je i sjajan novi spot.

Spot snimljen u Splitu

Spot za pjesmu je djelo mladog splitskog redatelja Hrvoja Zuanića, koji slovi za jednog od najboljih mladih filmaša na ovim prostorima, a laureat je mnogih filmskih festivala zahvaljujući sjajnim autorskim kratkim filmovima.

Novi spot snimljen je na veličanstvenom koncertu Parnog Valjka u splitskoj Spaladium Areni, a suradnja Valjka s mladim redateljem pokazala se kao pun pogodak. Zuanić je s više kamera uspješno uhvatio vječiti mladenački duh benda i kroz spot uspio prikazati nevjerojatnu povezanost Valjka i publike koja se sjajno osjeti na svim njihovim koncertima, pa tako ni koncert u Splitu nije bio iznimka. Neponovljiva atmosfera splitskog koncerta na ovaj način je sjajno dokumentirana u obliku spota za pjesmu koja će po svemu sudeći postati još jedan u nizu svevremenskih hitova Parnog Valjka.

Split je imao čast prvi uglas zapjevati stihove sjajne pjesme, a vjerujemo da će "Opet se smijem" uskoro tresti mnoge dvorane diljem Hrvatske u sklopu turneje Parnog Valjka "2u1", koja spaja najbolje od njihovog električnog i akustičnog svijeta.

>>Parni Valjak održao koncert za pamćenje u Spaladium Areni

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije