Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sućut premijera

Zoran Milanović: Mandelin život i rad i u Hrvatskoj bili su primjer

Nelson Mandela
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.12.2013.
u 11:29

S dubokom smo žalošću u Hrvatskoj primili vijest o smrti bivšeg predsjednika Republike Južne Afrike, kaže Milanović

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je sućut predsjedniku Republike Južne Afrike Jacobu Gedleyihlekisi Zumi u povodu smrti Nelsona Mandele. U sućuti predsjednika Vlade stoji:

S dubokom smo žalošću u Hrvatskoj primili vijest o smrti bivšeg predsjednika Republike Južne Afrike, narodnog vođe i heroja borbe protiv apartheida Nelsona Mandele. Njegov život i  rad i u Hrvatskoj su  bili nadahnućem i primjerom mnogima, osobito u danima naših vlastitih borbi i pomirenja. Pamtit ćemo Nelsona Mandelu kao jedinstvenu svjetsku političku ličnost, privrženu i predanu idealima demokracije, velikog državnika koji je čitav svoj život posvetio nesebičnoj borbi za ljudsko dostojanstvo, slobodu i jednakost.

>>Deset iznenađujućih navoda o Nelsonu Mandeli

 

Ključne riječi

Komentara 1

AS
ante_slavonac
14:06 06.12.2013.

Mandela je ujedinjavao narod a ne ko naš Zokac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije