Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRO KOVAČ

'Natjerali smo Milanovića i Pusić da više ne spominju 'region'. Hrvatska im je najednom iznad svega'

hdz, miro kovač
Zarko Basic/PIXSELL
28.08.2016.
u 11:36

- Ma Hrvatska im je najednom iznad svega. Dok su bili na vlasti niti su tako govorili, piše Kovač na Facebooku

- Natjerali smo Zorana Milanovića, pa čak i Vesnu Pusić, da barem govore - iako to možda i ne misle, ipak je izborna kampanja - kako Hrvatska mora voditi svoju vanjsku politiku, a ne politiku "regiona", kaže na Facebooku ministar vanjskih poslova Miro Kovač

"Sada odjednom više ne spominju "region", preuzeli su izraz "susjedstvo", žeste se, vrlo su "hrabri", od Srbije traže da prestane glumiti mini-Haag, zaštitili bi branitelje, dodvoravaju im se... - ističe Kovač, te dodaje: 

- Ma Hrvatska im je najednom iznad svega. Dok su bili na vlasti niti su tako govorili, niti su se tako ponašali. Ma radili su upravo suprotno. To pokazuju papiri. To ljudi znaju. Ali, dobro, svoje će pravo lice pokazati nakon izbora 11. rujna. Možda se čudo i dogodilo, možda je i ćud dlaku promijenio.", piše Kovač. (S. V.)

 

Komentara 56

FR
Franchescha
12:06 28.08.2016.

Za politiku nema gore od kombinacije Pusić-Milanović!

EB
eto_bas_zato
12:01 28.08.2016.

Pusicki treba zabraniti politicki rad, dosta nas je sramotila, kao i zorani (pusic i milanovic). Banda.

KA
Karapetrov
13:53 28.08.2016.

A šta je tebi iznad svega? Fotelja. Izdao si branitelje a u vanjskoj politici si napravio jedno veliko ništa (nula, zero, nil).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije