Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJDRAŽA ČESTITKA

Natašu Janjić nakon premijere dečko obasuo poljupcima

Nataša i Samir
Foto: Sanjin Strukic/PIXSEL
1/4
06.12.2016.
u 13:43

Samir i Nataša u vezi su od ovog ljeta, a nakon što su isprva vezu sakrivali, sada se ne libe izmjenjivati nježnosti u javnosti.

Vatrenim zagrljajima i poljupcima projekt-dizajner Samir Šećerkadić sinoć je čestitao svojoj djevojci, glumici Nataši Janjić, na izvrsnoj ulozi u novoj predstavi "Priče iz Bečke šume", koja je sinoć premijerno izvedena u zagrebačkom kazalištu Gavella. Riječ je o predstavi redatelja Igora Vuka Torbice u kojoj je Nataša odigrala ulogu Marijane, kćeri vlasnika trgovine igračkama koja, nakon što se zaljubi u šarmantnog, ali bezosjećajnog kockara Alfreda, odluči razvrgnuti zaruke s dosadnim, ali pouzdanim mesarom Oskarom.

Poklonio joj cvijeće

Tragična Marijanina sudbina oduševila je gledatelje, a Samir Šećerkadić svojoj je dragoj prvi čestitao i darovao joj cvijeće. Samir i Nataša u vezi su od ovog ljeta, a nakon što su isprva vezu sakrivali, sada se ne libe izmjenjivati nježnosti u javnosti.

>>Nataša Janjić i Samir Šećerkadić vole se javno

Komentara 1

JP
josip.pivar11
14:27 06.12.2016.

Mnogi su parovi te večeri i jače pokazali svoju ljubav. Oslobodite nas ovih glupiranja, što to koga zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije