Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najjednostavnija i najbrža kupovina udžbenika je na Mondu!

Povratak u školske klupe
Foto: Mondo
PR
Autor
PR članak
26.08.2014.
u 08:29

Predbilježite se za udžbenike već danas! Trebate znati samo školu i razred, a za sve drugo brine Mondo uz najbolje pogodnosti samo za vas.

Ove godine školske udžbenike kupite na najjednostavniji i najbrži način u samo jednu minutu iz udobnosti doma. Mondo će se pobrinuti za sve, a od vas se samo traže osnovni podaci o školi i razredu.

Zašto udžbenike kupiti na Mondu?

Ukoliko naručite cijeli komplet udžbenika, dostava je besplatna za vas, neovisno kada naručite i u terminu koji vam najbolje odgovara. Dodatna pogodnost je mogućnost plaćanja do 12 rata, bez kamata i naknada.

Gratis bilježnice i popust na školski pribor

Za narudžbu cijelog kompleta udžbenika na vašu adresu stiže i gratis set bilježnica. Uz sve to, svaka kupnja udžbenika na Mondu donosi vam i dodatnih 10% popusta na cijeli asortiman školskog pribora.

Izbjegnite naporno čekanje u redovima i preuzimanje teških paketa. Pripremite školarce za novu školsku godinu bez stresa, a usput uštedite vrijeme i novac!

Nazovite 0800 4468 već danas ili posjetite mondo.hr i saznajte sve o kupnji školskih udžbenika.

 

Napomena: Ako naručujete samo dio kompleta ili pojedinačne udžbenike, tada se poštarina naplaćuje 30 kn po narudžbi, bez obzira na broj i težinu artikala u narudžbi. Za narudžbe iznad 700 kn dostava je besplatna. Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom).

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Želite prijaviti greške?