Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji list i Roses Outlet

Zagrepčanka Ana Tomaš osvojila Golf GTE plug-in hybrid

23.06.2015., Sveti Kriz Zacretje Tomas Ana dobitnica automobila Golf GTE u nagradnoj igri Vecernjeg lista i Roses Outlet-a Photo: Robert Anic/PIXSELL
26.06.2015.
u 09:46

Zagrepčanka Ana Tomaš (30) dobitnica je glavne nagrade – automobila VW Golf GTE plug-in hybrid – u nagradnoj igri koju su organizirali Roses Outlet i Večernji list. Vijest je saznala prije nekoliko dana, a u srijedu je i službeno preuzela svoj novi automobil.

– Kad sam čula da sam baš ja imala sreću biti izvučena između više tisuća kupona, ostala sam bez riječi. Danima sam bila u totalnom šoku i mislila sam kako je riječ o šali – rekla je Ana preuzimajući ključeve auta. Ana Tomaš stalno igra nagradne igre, no jedino što je dosad osvojila bio je paket sredstva za čišćenje. Novo vozilo došlo joj je kao naručeno, jer staro i nije bilo u najboljem stanju.

– Posebno me veseli što sam dobila Golf u štedljivoj hibrid varijanti pa će sad ostati više novca u kućnom budžetu – rekla je osvajačica auta Ana Tomaš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?