Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Waterman Svpetrvs Resort daruje vam nezaboravno ljetovanje na sunčanom Braču

Waterman Svpetrvs Resort
Foto: Promo foto
1/8
25.05.2016.
u 09:00

Provedite ljetni odmor u sunčanom Supetru i doživite čari tople atmosfere Waterman Svpetrvs Resorta

Uživat ćete u dobroj zabavi, odličnoj gastronomiji, opuštanju na plažama, dok će se vaša djeca zabaviti uz bogati animacijski program.

Planirate li opuštajuće obiteljsko ljetovanje uz more, odaberite Waterman Svpetrvs Resort na otoku Braču, koji je u to doba godine jednostavno neodoljiv. Smješten u okruženju maslinika, borove šume i mirisnog mediteranskog bilja, ovaj resort sa četiri zvjezdice prostire se na 150 tisuća četvornih metara ravnog terena pa ćete se moći u potpunosti opustiti dok vaša djeca uživaju u igri.

Zahvaljujući brojnim novostima u ponudi, odmor u Waterman Svpetrvs Resortu ovog je ljeta još zabavniji i opušteniji. Bogata gastronomska ponuda nadopunjena je novim prostranim restoranom Palma sa čak 450 mjesta, show cookingom i jedinstvenim pogledom na more. Uz novi animacijski centar i multifunkcionalni prostor Kupolu, animacijski program još je atraktivniji, dok će najmlađi gosti uživati u proširenoj i obogaćenoj ponudi dječjih vrtića Mini World ili u novom unutarnjem Water Activity parku namijenjenom djeci do deset godina starosti.

Više od 500 soba i apartmana, s pet restorana, dva hotelska bara te tri bara pored bazena, unutarnji i vanjski bazeni za odrasle i djecu, Island Spa i wellness oaza, sportski tereni, fitness centar, Lennox park s aktivnostima za cijelu obitelj, dnevni i večernji animacijski program te prekrasan Supetar izvrsno povezan trajektnim linijama sa Splitom – sve su to razlozi zašto ove godine odabrati Waterman Svpetrvs Resort. 

Upoznajte živopisnu okolicu, okušajte se u sportskim aktivnostima, relaksirajte u saunama i bazenima i na šljunčanim plažama, uživajte u glazbenim večerima i zabavnom programu i iznenadite svoja nepca bogatstvom okusa.

 

Romantično ljetovanje u Hotelu Osam

Želite li provesti intimno ljetovanje u dvoje odaberite moderni i luksuzni Hotel Osam, smješten u središtu Supetra. S nezaboravnim pogledom na supetarsku luku opustit ćete se u prostranoj i udobnoj sobi, predahnuti uz piće u hotelskom baru ili uz čašu odličnog vina u Vinskoj sobi Pyandora. Uživat ćete u omiljenom koktelu u Rooftop baru uz jedinstveni zalazak sunca i pogled na more, a vrhunac eno-gastro priče doživjet ćete u hotelskom restoranu Otok gdje će vas podjednako oduševiti ribljim specijalitetima poput hobotnice i mesnim poput argentinskog odreska, poznatijem i kao tomahawk, dok su slastice posebno gurmansko iskustvo.

I još nešto. Ne morate biti gost hotela da biste uživali u eksploziji okusa i probranim vinima ovog restorana.

 

Waterman Svpetrvs Resort jednom čitatelju daruje tri noćenja za dvije osobe s all inclusive uslugom. Odmor se može iskoristiti u razdoblju od 10. do 18. lipnja.

Popunite obrazac u nastavku i napišite s kim bi i kako proveli tri dana u Waterman Svpetrvs Resortu. Nagrađujemo najkreativniji odgovor. Dobitnika objavljujemo 3. lipnja. 

Dobitnica je Žana Plažanin. Čestitamo!

Želite prijaviti greške?