Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrajte i osvojite

Vrijeme darivanja uz Moje zdravlje

Moje zdravlje
Foto: VL
1/7
11.12.2015.
u 15:49

Kupite aktualni broj magazina Moje zdravlje, pošaljite nam koji članak iz magazina vam je najzanimljiviji i osvojite odlične nagrade!

Jeste li već kupili svoj primjerak magazina Moje zdravlje? Ako niste, požurite na kiosk po njega jer to je prvi korak do osvajanja odličnih nagrada.

Ovaj luksuzni zdravstveni savjetnik otkriva kako se u dva tjedna pripremiti za sve zimske radosti, koji vitamini jačaju imunitet te zašto je zdravstveno osiguranje važno imati na svakom putovanju.

Tu je i božićna priča u kojoj savjetujemo kako izbjeći materijalizam i darovati najmilije od srca. Donosimo i 30 ideja za zdrave, kreativne i “uradi sam” darove koji će sigurno oduševiti vaše najmilije.

Kako bi ostali lijepi, njegovani, ali i u trendu, donosimo priču o vitaminima u njezi kože te sve što morate znati o matičnim stanicama u kozmetici, što je novi hit u borbi protiv starenja. Od naših nutricionista saznajte koja hrana zimi grije organizam te kako pripremiti ovih blagdana zdrave kolače i kojim zdravim alternativama možete zamijeniti šećer, masti, ulja, bijelo brašno...

Uz sve to i još puno više donosimo vam i odlične nagrade. Uz malo sreće osvojite poklon za sebe ili sebi dragu osobu:

2x Caudalie Divin parfema

2x Super Smoothie-a

5x Batiste šampona za suho pranje

5x Pearl Drops – paste za poliranje zubi

5x Omron tlakomjera

Kako do nagrada?

Sve što trebate napraviti je kupiti aktualni broj magazina Moje zdravlje i poslati nam naslov članka koji vam je najzanimljiviji. Nagradni natječaj traje do 20. prosinca do 15 sati, a sretne dobitnike ćemo objaviti u idućem broju Mojeg zdravlja koje izlazi na Badnjak, 24. prosinca.

U nagradnom natječaju možete sudjelovati više puta. Što više puta igrate veće su šanse za osvajanje nagrade :)

Sretno!

Fill out my online form.

Želite prijaviti greške?