Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čiribu Čiriba i vesela zanimanja

Vodimo vas na slatku zabavu!

Čiribu Čiriba
18.03.2015.
u 16:49

Slastičarka Žakline Troskot je novi gost na „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja“

Sretni dobitnici su:
Željka Šulekić, Zagreb
Vesna Ivanda Landripet, Donja Lomnica
Lorena Mulković, Zagreb

Vrijeme je za slatku zabavu! Nakon kratke pauze Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem ponovo dolazi u Kulturni centra Travno i dovodi nove trikove i nove goste posebnih i interesantnih zanimanja! 21. ožujka u 11 sati, Luki Vidoviću, u goste dolazi slastičarka Žakline Troskot, vlasnica jedne od najpoznatijih slastičarnica u Zagrebu i članica žirija poznate televizijske emisije Tri, dva, jedan –peci!

Žakline Troskot ili Žak kako je od milja zovu prijatelji, od rane mladosti beskrajno uživa u stvaranju ukusnih slastica, a jedini veći užitak od toga joj je vidjeti zadovoljstvo na licima dobrih ljudi koji u njima uživaju. Sljedeći svoj unutarnji glas, u ovo recesijsko vrijeme, odlučila je napustiti redoviti i dobro plaćeni posao i upustiti se u stvaranje svoje vlastite slastičarnice.

Slastičari izrađuju kolače, kreme, sladoled i ostale slastice koje svi obožavamo! U pripremi kolača i ostalih slastica slastičari namirnice prema potrebi prvo očiste, operu i ogule. Pripremljenu smjesu kuhaju, peku, hlade ili smrzavaju, ovisno o tome koju vrstu slastice pripremaju. Kolače ukrašavaju glazurom, šećerom u prahu, voćem, a pritom se služe različitim kuharskim i slastičarskim priborom, alatima i strojevima.

Sve to i puno više možete saznati ukoliko dođete 21. ožujka u Kulturni centar Travno u točno 11 sati i zasladite život uz posebnog gosta predstave Čiribu Čiriba i vesela zanimanja! Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 25 kuna, radnim danom od 10:00 – 19:00 sati ili, ukoliko ostane ulaznica, od 10:00 – 11:00 sati na dan predstave na blagajni / porti Kulturnog centra Travno. Sve novosti pratite na facebook stranici Menart Kids ili na www.kuctravno.hr

Osvojite ulaznice!

Budite brzi, jer prva tri čitatelja dobit će dvije ulaznice za ovo slatko druženje. Pošaljite mail sa svojim podacima na nagrade@vecernji.net sa naznakom Čiribu Čiriba.

Prijave su završile.

Želite prijaviti greške?