Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveće i najatraktivnije modno zbivanje na ovim prostorima

Vodimo vas na Schwarzkopf Cro A Porter

Schwarzkopf Cro a porter
Foto: Promo foto National Geographic
17.03.2015.
u 16:52

Ove sezone tim Schwarzkopf Cro A Portera za svoje poklonike ponovo priprema posebno iznenađenje, ali ovoga puta u slavljeničkom ruhu

Sretna dobitnica je Rozalija Zajac iz Velike Gorice.

Ovaj mjesec obilježava se 25. sezona Schwarzkopf Cro A Portera, najatraktivnijeg modnog zbivanja na ovim prostorima. Najjača imena domaće modne scene u dva pomno osmišljena dana  26. i 27. ožujka pokazati će najbolje od hrvatskog dizajna za ovu sezonu.

Hangar Croatia Airlinesa sa Airbus avionom na pisti, filmski studio izvrsne scenografije, lišćem prekriven paviljon Zagrebačkog Velesajma, zdrobljeno staklo u unutrašnjosti kružne piste, kino dvorane, lobby imaginarnog hotela, garaža mastodontskog shopping centra, sve su to lokacije zadnjih 24 sezona čija je zajednička poveznica najveće i najatraktivnije modno zbivanje na ovim prostorima, Schwarzkopf Cro a porter.

 „Jubilarna 25. sezona je pred nama i upravo zbog toga odlučili smo se na nešto drugačiji koncept. Već poznati, atraktivan prostor Studia 2 Zagrebačkog Jadran filma, u novom i izmjenjenom konceptu, slavljeničkog i intimnijeg izdanja, za naše najvjernije goste i prijatelje projekta,uz mnogo iznenađenja.

Kad pogledam unazad na sve sezone koje smo osmislili i realizirali, zaključak je da smo uspjeli otvoriti vrata novom valu hrvatskog dizajna. Pokrenuli smo pravi domaći modni preporod, plasirali imena koja danas dominiraju domaćom modom, te s njima prešli granice Hrvatske“ objasnio je Viktor Drago, idejni začetnik, umjetnički direktor i producent Schwarzkopf Cro A Portera.

I ove sezone očekuje nas impresivna lista dizajnerskih imena. Najatraktivnija imena domaće scene unutar koje već možemo reći da se nalaze i internacionalni dizajneri kao što su Xenia Design, Ivan Mann, Maja Podrug 26. i 27. ožujka ući će u modni ring i predstaviti svoja kreativna rješenja. Spirit by T.B. Xenia design, Etna Maar, Mario Vijačkić, Vedrana Mastela, Maja Podrug, Juraj Zigman, Matija Vuica, Boris Pavlin, Nebo, Twins by Begović i Štimac, Jet Lag, Arileo, Sonja Lamut, Yuniku, Lokomotiva, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, Jelena Holec, Anthony avangard, Tatjana Pantoš, Ivan Mann, Iva Karačić, Ivan Ledenko samo su dio imena koje ćemo vidjeti na ovom jubilarnom izdanju.

Osvojite ulaznice!

Popunite obrazac i odgovorite na pitanje "Na koji način svakodnevici udahnuti dašak svježe ženske energije?" Najkreativniji odgovor nagrađujemo sa dvije ulaznice za oba dana trajanja Schwarzkopf Cro A Portera. Nagradni natječaj traje do 20. ožujka. Pobjednica natječaja, sa svojom pratnjom, dvodnevne ulaznice uz poklon paket Cro A Portera može podignuti u subotu 21. ožujka na na Cvjetnom trgu u 10:30 sati.  U  subotu se u Zagrebu obilježava devetnaesti po redu Dan Narcisa – dan posvećen oboljelima od raka dojke. Ambasadorica kampanje Darujmo ružičasti život je cijenjena dizajnerica Matija Vuica kojoj će se pridružiti i ostale dizajnerice koje će svoje kolekcije predstaviti na ovogodišnjem Cro A Porteru. Dobitnica se može pridružiti ovoj lijepoj akciji i provesti ugodno prijepodne u druženju s timom dizajnerica.

Prijave su završile.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?