Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstava kao rock koncert

Vodimo vas na Ritinu školu

Ritina škola
Foto: PR
1/3
16.02.2015.
u 09:35

Uoči 10 godina Kazališta Planet Art, vodimo vas luckastu komediju, predstavu koja je pravi rock koncert.

Sretni dobitnici su:
Josip Marić, Zagreb
Robert Grgurević, Zagreb
Nada Aralica, Zagreb
Barbara Tunjić, Zagreb
Vedrana Katanić, Zaprešić
Čestitamo!

Predstava 'Ritina škola' Kazališta Planet Art u kojoj glavne uloge igraju Nataša Janjić i Marko Torjanac (koji je i redatelj predstave) već od svoje premijere izaziva oduševljenje publike, a aplauz se prolama kazalištem nakon gotovo svake scene. U samo nešto više od pola godine 'Rita' je izvedena više od pedeset puta, a gdje god se izvodi glumci na poklon izlaze i po deset puta čime završnica ove predstave više sliči rock koncertu nego kazališnoj predstavi.

Riječ je o jednoj od najizvođenijih i najduhovitijij komedija u svijetu u kojoj se radi o inteligentnoj i britkoj frizerki (Nataša Janjić) koja upisuje tečaj književnosti. 'Luckasta' Rita svojim originalnim komentarima o poznatim književnim djelima zainteresira rezigniranog profesora Pravdana (Marko Torjanac) i učini taj tečaj potpuno drugačijim za njih oboje, a na zadovoljstvo publike koja glumce ispraća povicima 'Bravo'.

Predstava je ovih dana pozvana i na ugledni sarajevski festival 'Sarajevska zima', a u Zagrebu je  možete vidjeti već 23. veljače u 20 sati u Lisinskom

Osvojite ulaznice!

Odgovorite na pitanje „Što očekujem od rock koncert predstave?“ i ispunite obrazac koji se nalazi ispod. Pet najkreativnijih odgovora osvojit će 2 ulaznice za predstavu. Natječaj traje do četvrtka 19. veljače u 16 sati. Dobitnike objavljujemo u petak 20. veljače 2015.

Prijave su završile.

Želite prijaviti greške?