Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazalište Kerempuh

Vodimo vas na premijeru predstave ''Traži se novi suprug''

Traži se novi suprug
Foto: Promo
1/5
18.01.2017.
u 11:10

Uključite se u nagradni natječaj koji traje danas do 15 sati kada objavljujemo dobitnike!

Budite prvi u gradu koji će pogledati najnoviju hit premijeru Satiričkog kazališta Kerempuh „TRAŽI SE NOVI SUPRUG“ M. Gavrana u režiji Željka Königsknechta.

Dijelimo 5 x 2 ulaznice za izvedbu sutra, 19.1.2017. u 20 sati kada je prva izvedba najnovije premijere!

Budite kreativni i odgovorite na pitanje ''Zašto volite kazalište?''.

Riječ je o komediji kojom će glumac Željko Königsknecht proslaviti 35. obljetnicu umjetničkog djelovanja u "Kerempuhu", gdje je u svojoj impozantnoj karijeri odigrao 69 naslova, odnosno, više od 5.000 predstava i u njima ostvario preko 140 uloga.

˝Traži se novi suprug˝ Mire Gavrana, neobični je spoj komedije karaktera i komedije situacije te pruža brojne mogućnosti glumcima za stvaranje atraktivnih likova.

Duhoviti dijalozi i dinamičan zaplet bogat brojnim obratima razlog su zbog kojeg je ova komedija odigrana preko 100 puta, u Zagrebu i Hrvatskoj i dobila je i pregršt pozitivnih kritika.. Isto tako, izvedena je u Slovačkoj, Njemačkoj, Sloveniji, Bugarskoj i drugim zemljama te se svugdje afirmirala kao istinski teatarski hit. Praizvedba ove komedije našeg najprevođenijeg i „najigranijeg“ hrvatskog autora mlađe generacije odigrana je daleke 1996. u „ Epilog Teatru “ u režiji slovenskog redatelja Marjana Bevka. 

Sretni dobitnici su:

Amra Basic
Siniša Vučković
Biljana Baranašić
Nikolina Leskovar
Ankica Penava

Čestitamo!

Želite prijaviti greške?