Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči 10 godina Kazališta Planet Art

Vodimo vas na predstavu „Plemena“

Plemena
Foto: PR
1/6
23.02.2015.
u 10:04

Sretni dobitnici su:
Martina Rogina, Konjščina
Maja Vitez, Zagreb
Lana Vendl, Dugo Selo
Dijana Ivankić, Zagreb
Milanka Dujic, Zagreb
Čestitamo!

'Plemena' su još jedan hit Kazališta Planet Art, koje je svojim predstavama obilježilo proteklih deset kazališnih godina što će obilježiti 'Danima Planet Arta' na jesen.

Predstava 'Plemena', nastala u suradnji s Teatrom Exit,  najizvođenija je drama u Hrvatskoj a na prošlogodišnjem Festivalu glumca ovjenčana je s čak tri nagrade za najbolja glumačka ostvarenja Jasni Palić Picukarić, Marku Torjancu i Slavenu Španoviću. Ova dinamična i katarzična predstava koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim i o kojoj se razmišlja danima na rasporedu je 28. veljače u 20h u Teatru Exit.

Plemena nam pružaju sliku današnjeg svijeta, govore o potrebi za pripadnosti i o svemu što ona nosi: od pojedinačnih hijerarhija, interesa i pravila počevši od same obitelji nadalje. Kroz intrigantnu i katarzičnu priču o ljubavi i izdaji ova višestruko nagrađivana drama nam pokazuje da o toj (ne)pripadnosti i dalje ovisi sreća pojedinca. K tome, umjesto da nam ponavlja kako smo svi jednaki Plemena nam ukazuju na činjenicu koliko smo različiti. Gdje se ipak nalazi taj prostor u kojem plemena mogu naći suživot – o tome govori ova predstava.

U predstavi nastupaju: Slaven Španović, Petra Kurtela, Janko Popović Volarić, Matija Kačan, Jasna Palić, Lana Gojak, Vanda Winter, Slavica Knežević i Marko Torjanac. Predstavu je režirala Slavica Knežević.

Nikad lakše do ulaznica!

Odgovorite na pitanje „Kako bi ja nazvao/la svoje pleme?“ i ispunite obrazac koji se nalazi ispod. Pet najkreativnijih odgovora osvojit će 2 ulaznice za predstavu. Natječaj traje do četvrtka 26. veljače u 16 sati. Dobitnike objavljujemo u petak 27. veljače.

Prijave su završile.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?