Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Vodimo vas na najveći skup bećara svih vremena

Šima Jovanovac
Foto: Goran Jakus/Pixell
1/3
05.10.2015.
u 09:34

Odgovorite točno na nagradno pitanje i osvojite po dvije ulaznice za veliku proslavu Šimunova u Lisinskom.

Bećar starog kova, Šima Jovanovac, ove godine slavi zlatni glazbeni jubilej. Na dan sv. Šimuna, 28. listopada, u 20 sati proslavit će svoj imenadan i 50. godinu uspješne glazbene karijere u KD Vatroslava Lisinskog.  Tim je povodom napisao i objavio novu pjesmu "Šta kog' briga kako živim" koju ovdje možete poslušati i pripremiti se za koncert.

Uz izvrsnu scenografiju i listu ostalih izvođača, ovo će doista biti nezaboravan koncert za sve ljubitelje slavonske glazbe. Uz slavljenika Šimu Jovanovca, nastupit će Tomislav Bralić i klapa Intrade, Najbolji hrvatski tamburaši (Zlatni dukati), Krunoslav Kićo Slabinac, Stjepan Jeršek Štef, Cecilija, Slavonske lole, Kristali, Džentlmeni, Đakovčanke, Muška pjevačka grupa Lipe, te KUD Željezničar iz Osijeka. Osim njih, nastupit će i dva gosta iznenađenja. Voditelj koncerta je Branko Uvodić.

Ulaznice za veliki tamburaški spektakl "Šimunovo u Lisinskom" su u prodaji na blagajni u dvorani i preko web stranice Lisinskog.

Osvojite!

Prvih 10 čitatelja koji od subote, 3. listopada, od 12 sati pogode koja su to dva gosta iznenađenja koji će nastupiti na koncertu osvojit će po 2 ulaznice za koncert Šimunova u Lisinskom. Svoje odgovore skupa sa svojim podacima šaljite na mail marketing@vecernji.net. Sretne dobitnike ćemo objaviti i obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Sretno!

Sretni dobitnici su: Maja Sučić Feljan, Ivana Buntić, Katarina Relić, Neven Botica, Krešimir Tomljanović, Vlatka Dokoza, Marija Pokrajac, Katica Hrvoić, Katica Matunec i Sanja Miličić. Čestitamo i želimo im odličnu zabavu!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?